Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Preovladao je koncept ekspertske vlade, Krivokapić: Narednih dana imena kandidata za ministre

30_10_sastanak_koalicija_frame_2094
rtcg.me
  • Autor onogost.me
  • 30.10.2020. u 12:55

Nova crnogorska Vlada biće ekspertska, dogovoreno je danas na sastanku mandatara Zdravka Krivokapića i predstavnika koalicija Za budućnost Crne Gore, Mir je naša nacija i Crno na bijelo.

 

Mandatar i nosilac liste koalicije "Za budućnost Crne Gore" Zdravko Krivokapić kazao je da je na današnjem sastanku lidera pobjedničkih koalicija potvrđen raniji dogovor o izboru ekspertske vlade koju će podržati tri koalicije koje su pobijedile na Parlamentarnim izborima.

"Narednih dana upoznaću stranke sa mojim prijedlogom kandidata za ministre u ekspertskoj vladi", naveo je Krivokapić na svom Tviter nalogu.

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović, kazao je da je Krivokapić dobio podršku da daopšti imena svog tima i da smatra da će po njegovom mišljenju on izabrati najbolje ljude.

"Nijesu nam sva imena poznata, to je stvar tima. Preovladao je koncept ekspertske vlade. Očekujem da u njoj ne bude političara", rekao je Abazović novinarima nakon sastanka.

Mandatar bi do 8. novembra trebalo da iznese svoj plan u parlamentu.

Sastanku su pored Abazovića i Krivokapića, prisustvovali i lideri Demokratskog fronta DF Andrija Mandić, Milan Knežević i Nebojša Medojović, kao i predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković.

Sastanak je počeo minutom ćutanja zbog smrti mitropolita Amfilohija.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Novom odlukom Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) poslanici koji su istovremeno i čelnici opština ili lokalnih parlamenata, moraće da se odreknu jedne od pozicija koje pokrivaju.
U vrijeme dok kju (Q) groznica hara Nikšićem, dok je ugroženo zdravlje građana i dok svjedočimo nestajanju stočnog fonda, sekretar Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj Vidak Krtolica ne odgovara na zahtjeve za slobodan pristup informacijama u vezi sa navedenom temom, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.