Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Opština Nikšić biće aktivan partner u svim projektima koje realizuje Uprava javnih radova

215210775_4142695612444636_6882723206594904659_n
Opština Nikšić
  • Autor onogost.me
  • 09.07.2021. u 09:35

Opština Nikšić će, u skladu sa svojim ovlašćenjima i finansijskim mogućnostima, biti aktivan sudionik i partner u svim projektima, koje realizuje Uprava javnih radova u Nikšiću. To je dogovoreno na sastanku predsjednika Opštine Nikšić, Marka Kovačevića, Skupštine opštine, Nemanje Vukovića i direktora Uprave javnih radova Bora Lučića.

Tema sastanka bila je realizacija započetih projekata na teritoriji Opštine Nikšić, kao i planovi za realizaciju brojnih infrastrukturnih i kapitalnih projekata koji su planirani za sljedeću godinu.

Poručili su i da će Optština brojne projekte realizovati iz sopstvenih sredstava, saopšteno je iz lokalne uprave.

Nakon sastanka, predsjednik Skupštine i direktor Uprave javnih radova obišli su radove na izgradnji zapadne tribine stadiona fudbalskog kluba Sutjeska i rekonstrukciji Dvorca kralja Nikole.
 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sadašnji problem sa kju groznicom ujedno ponovo aktuelizuje pitanje potrebe izgradnje postrojenja za tretman životnjskog otpada, kazali su iz Društva mladih ekologa Nikšić (DMEN), apelujući na državne institucije i nadležno ministrastvo poljoprivrede da ubrza proces izgradnje na lokaciji za koju će biti i građani saglasni.
Bazen u Sportskom centru u najboljem slučaju, biće ponovo otvoren krajem oktobra, kazali su iz tog preduzeća. Višemjesečni problem koji su uslijedili zbog kvara na toplotnim pumpama, zbog čega je bazen pola godine van funkcije, iz Sportskog centra očekuju da će biti riješeni izborom novog ponuđača.