Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Dobio uput za pregled, pa odbijen uz objašnjenje da vikendom primaju samo hitne slučajeve

asanin2_0_0_1_5
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 10.07.2021. u 23:38

U komunikaciji između nikšićkog Doma zdravlja i Opšte bolnice postoji određeni problem, tvrdi čitalac našeg portala, koji je na zakazani specijalistički pregled sa uputom došao u bolnicu. Ipak, iako mu je na uputu naznačen jučerašnji datum, čitalac tvrdi da je vraćen iz Opšte bolnice bez obavljenog pregleda.

Foto: Čitalac portala Onogošt

"Došao sam sa redovnim uputom, na kojem je ispisan jučerašnji datum, a koji sam prije nekoliko dana dobio u Domu zdravlja. Došao sam kod doktorice, koja mi je dala objašnjenje da vikendom primaju samo hitne slučajeve. Razumio sam razlog, ali sam se našao u neprijatnoj situaciji, iznenađen. Jednostavno ne želim da zbog nečijeg propusta, greške u komunikaciji ili nečije dobre volje ne dobijem pregled. Ako postoji problem u komunikaciji između Doma zdravlja i Opšte bolnice, najbolje bi bilo da to riješe između sebe, a ne da pacijenti idu i vraćaju se zbog njihovih greška", kazao je čitalac portala Onogošt.
Kako je na kraju pojasnio, doktorica mu je ponudila da dođe bilo koji drugi radni dan sa istim uputom, te da će pregled biti obavljen.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Predsjednik opštine Nikšić Marko Kovačević danas je uručio donaciju od 40.000 eura Domu zdravlja u Nikšiću, sve u cilju, kako je rekao, poboljšanja primarne zadravstvene zaštite.
Prvi put u našem zdravstvenom sistemu primijenjena je inovativna genska terapija, koja predstavlja revolucionarno otkriće u liječenju spinalne mišićne atrofije tip 1.