Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Povoljni uslovi za vožnju

onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 09.11.2022. u 11:02
U Crnoj Gori danas su povoljni uslovi za vožnju, a ponegdje u sjevernim predjelima po kotlinama magla mjestimično smanjuje vidljivost, saopšteno je iz Auto moto saveza.

Oni su upozorili da na dionicama duž klisura i usjeka ima odrona.

“Vozačima se savjetuje da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja”, navode iz AMS-a.

Na magistralnom putu M-6 dionica Mihajlovica (Ranče) Pljevlja saobraćaj će zbog rekonstrukcije, za sve vrste vozila, biti obustavljena od 12 do 16 sati.

Na magistralnom putu M-5, dionica Rožaje – Špiljani, zbog rekonstrukcija puta saobraćaj će biti u prekidu od osam sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta i od 13 sati i 30 minuta do 16 sati i 30 minuta.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta R-3 dionica Pljevlja-Metaljka, saobraćaj je obustavljen za sva vozila od 12 do 16 sati.

Na putu Šćepan Polje-Nikšić sabraća se jednom trakom naizmjenično na mjestu izvodjenja radova.

Na magistralnom putu M-1 dionica Debeli Brijeg-Meljine, lokalitet Sutorina zbog sanacije potpornog betonskog zida doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni od osam do 17 sati.

Od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Klimatske dezinformacije, koje izazivaju sumnju u naučne teorije, prijete da postanu ravnopravne sa informacijama, upozorila je izvršna urednica platforme Raskrinkavanje.me Jelena Jovanović, dok direktor Ekološkog pokreta Ozon Aleksandar Perović poručuje da je crnogorskim građanima potrebno mnogo više kredibilnih i pravovremenih informacija o posljedicama klimatskih promjena.
    Na osnovu Zakona o državnim i drugim praznicima Praznik rada se praznuje 1. i 2. maja, te su povodom ovog praznika neradna dva dana, i to srijeda 1. maj i četvrtak 2. maj, saopštilo je Ministarstvo rada i socijalnog staranja.