Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

TO Nikšić i ove godine nagrađuje najljepše izloge

TO Nikšić
  • Autor onogost.me
  • 05.12.2022. u 10:00
Turistička organizacija Nikšić i ove godine, povodom predstojećih praznika organizuje akciju za izbor najljepšeg novogodišnjeg izloga pod nazivom „Novogodišnja čarolija u izlogu“.

“Cilj akcije je motivacija vlasnika poslovnih objekata da iskažu svoju maštu i kreativnost, kako bi doprinijeli prazničnom raspoloženju u našem gradu”, navode iz TO Nikšić.

Na ovaj poziv se mogu prijaviti: zakupci ili vlasnici poslovnih prostora u Nikšiću koji su u funkciji; Može se prijaviti originalno i atraktivno uređen izlog ili površina ispred poslovnog prostora; Akcijom će biti obuhvaćeni svi izlozi bez obzira na veličinu i vrstu poslovnog prostora.

“Službeni fotograf kojeg će angažovati Turistička organizacija Nikšić obići će i fotografisati sve prijavljenje lokacije”, dodaju iz TO.

Komisija će odabrati tri najljepša izloga, a nagrađeni će osim specijalno uređenih plaketa dobiti i novčane nagrade:

I nagrada – 200 e

II nagrada – 150 e

III nagrada – 100 e

Pored nagrada za najljepše izloge, ove godine će biti i nagrade iznenađenja.

Potrebno je dostaviti ime i prezime, broj telefona, adresu i naziv objekta. Rok za prijavu traje do 17. decembra 2022. godine u 15 časova.

Zainteresovani se mogu prijaviti: u prostorijama Turističke organizacije Nikšić, ulica Ivana Milutinovića 10; na brojeve telefona: 040/213-262, 069/601-031; na e-mail [email protected].

“Izlozi će se ocjenjivati u periodu od 21. do 25. decembra, a dodjela nagrada će se obaviti 28. decembra 2022. godine”, zaključuju iz TO Nikšić.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Sudija Snežana Armaneko izabrana je danas većinom glasova za predsjednicu Ustavnog suda.
    Softver za biometriju "Better Tomorrow", namijenjen za nadzor javnih površina, a čije su kamere za prepoznavanja lica postavljene su u Podgorici, Baru i Budvi jako je sporan i krši ljudska prava. To smatra izvršni direktor BIRN-a Vuk Maraš.