TO Nikšić i ove godine nagrađuje najljepše izloge

TO Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 05.12.2022. u 10:00
Turistička organizacija Nikšić i ove godine, povodom predstojećih praznika organizuje akciju za izbor najljepšeg novogodišnjeg izloga pod nazivom „Novogodišnja čarolija u izlogu“.

“Cilj akcije je motivacija vlasnika poslovnih objekata da iskažu svoju maštu i kreativnost, kako bi doprinijeli prazničnom raspoloženju u našem gradu”, navode iz TO Nikšić.

Na ovaj poziv se mogu prijaviti: zakupci ili vlasnici poslovnih prostora u Nikšiću koji su u funkciji; Može se prijaviti originalno i atraktivno uređen izlog ili površina ispred poslovnog prostora; Akcijom će biti obuhvaćeni svi izlozi bez obzira na veličinu i vrstu poslovnog prostora.

“Službeni fotograf kojeg će angažovati Turistička organizacija Nikšić obići će i fotografisati sve prijavljenje lokacije”, dodaju iz TO.

Komisija će odabrati tri najljepša izloga, a nagrađeni će osim specijalno uređenih plaketa dobiti i novčane nagrade:

I nagrada – 200 e

II nagrada – 150 e

III nagrada – 100 e

Pored nagrada za najljepše izloge, ove godine će biti i nagrade iznenađenja.

Potrebno je dostaviti ime i prezime, broj telefona, adresu i naziv objekta. Rok za prijavu traje do 17. decembra 2022. godine u 15 časova.

Zainteresovani se mogu prijaviti: u prostorijama Turističke organizacije Nikšić, ulica Ivana Milutinovića 10; na brojeve telefona: 040/213-262, 069/601-031; na e-mail [email protected]

“Izlozi će se ocjenjivati u periodu od 21. do 25. decembra, a dodjela nagrada će se obaviti 28. decembra 2022. godine”, zaključuju iz TO Nikšić.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Stručnjaci upozoravaju da moramo imati usaglašene strategije i zakone kako ne bismo ostali bez pitke vode, šuma, ali i nekih životinjskih i biljnih vrsta. Dok izglasavamo zakone koji bi trebalo da nas štite od klimatskih promjena, na terenu se dešavaju dramatične promjene.
  Nakon što je 2018. godine donacijom bubrega sugrađaninu Iliji Bulajiću spasila život, Nikšićanka Kristina Nina Vojinović odlučila je da to učini još jednom. Ovog puta odlučila je da donira dio jetre jedanaestogodišnjoj djevojčici sa kojom takođe nema rodbinskih veza.