Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“San po Vuku” u sali Zahumlja

Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 31.05.2023. u 08:05
Predstava “San po Vuku” biće izvedena u sali Zahumlja danas u 12 sati. Predstava je prilagođena za djecu osnovnoškolskog uzrasta, a targetira pojedine teme i probleme sa kojima se djeca susreću.

Priča je o dječaku Vuku koji ne želi da ide u školu ali kroz jedan specifičan događaj, Vuk mijenja kompletnu ličnost i odnos prema obrazovanju i nauci.

“Taj preobražaj podrazumijeva preobražaj od jednog nestašnog dječaka do velikana. Priča je bajkovitog karaktera jer avantura malog Vuka obiluje sa pregršt naših narodnih priča, mitova i legendi”, pojašnjeno je u saopštenju.

U predstavi učestvuju učenici i učenice OŠ Milorad Musa Burzan iz Podgorice: Mia Pernjak, Anja Vučićević, Nikola Radonjić, Jakov Garić, Vuk Čađenović, Vasilije Radović, Milica Radonjić, Nađa Mrvaljević, Sofija Vujović, Sonja Brković, Kalina Popović.

Tekst potpisuju Sandra Vujović i Ana Ćetković a režiju Teodora Kipa.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Posljednje kolo Prve crnogorske fudbalske lige pred reprezentativnu pauzu igra se danas, a obilježoće ga najveći derbi crnogorskog fudbala - Sutjeska će u 11. kolu u kraj Bistrice dočekati Budućnost.