Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Pronađeni puška, pištolj i municija, krivično će odgovarati jedna osoba

Uprava policije
  • Autor onogost.me
  • 29.10.2023. u 14:25
U aktivnostima policije u Nikšiću pronađeni su puška, pištolj i municija, a krivično će odgovarati jedna osoba, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Kako su kazali, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su postupajući po operativnim saznanjima, a na osnovu naredbe izdate od strane sudije za istragu Osnovnog suda u Nikšiću izvršili pretrese na dvije lokacije na teritoriji opštine Nikšić.

„Pretresom kuće i pomoćnih objekata koje koristi R.N. (58) koje se nalaze u mjestu Štedim pripadnici policije pronanašli su i oduzeli vatreno oružje – pušku u ilegalnom posjedu nepoznate marke i kalibra, a na kojoj su vršene prepravke, odnosno skraćivanje cijevi (kratež) kao i 61 komad puščane municije nepoznatog kalibra“, navodi se u saopštenju počicije.

Dodaju da je obaviješten nadležni tužilac koji se izjasnio da se protiv R.N. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Takođe, u odvojenoj aktivnosti policijski službenici su pretresom porodične kuće i pomoćnih objekata koje koristi V.B. (54) koje se nalaze u naselju Miločani, pronašli i oduzeli pištolj marke “Crvena Zastava” M57 kalibra 7,62 mm u ilegalnom posjedu. U odnosu na navedeno oružje policijski službenici će preduzeti mjere i radnje shodno Zakonu o oružju.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Fond penzijskog i invalidskog osiguranja Crne Gore obavijestio je korisnike prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja da će isplata redovnog mjesečnog primanja za septembar početi danas, 18. oktobra.
    Već decenijama u školskom sistemu nedostaje profesora matematike, fizike i hemije. Tako je i s profesorima muzičke grupe predmeta. Studenti ukazuju na potrebu karijernog savjetovanja koje bi im olakšalo izbor budućeg zanimanja.