Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Poraz od Finske, EURO je sada daleko

fscg.me
  • Autor onogost.me
  • 26.03.2024. u 17:58
Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Finske 1:2 u petom kolu grupe E, kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Naša reprezentacija ostaje tako na četiri boda iz pet utakmica, i eventalnu plasman na Evropsko prvenstvo sada izgleda daleko.

Utakmica je imala negativnu uvertiru, kada je objavljen spisak igrača u protokolu i ustanovljeno da na njemu nema Milana Vukotića kao i Vuka Strikovića koji su odstranjeni zbog nediscipline.

Finci su imali incijativu gotovo tokom cijelog meča, s tim što je bilo osicilacija u kojima smo imali svoje prilike, ali ipak nedovoljno da se savlada skandinavska ekipa.

Probali smo da iskoristimo momentum, ali Finci su uspjeli da konsoliduju redove i na kraju da dođu do sva tri boda.

Janjić nije dovoljno dobro glavom zahvatio loptu, Vananen je osvojio, lopta je vješto Pihtia dodao za Merilutoa, koji je dao za Terha, a asistent kod prvog gola je rutinski savladao Ivezića.

Do kraja meča nije bilo više promjene rezultata, niti vremena da naši momci uzvrate.

Izvor: rtcg.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Posljednje kolo Prve crnogorske fudbalske lige pred reprezentativnu pauzu igra se danas, a obilježoće ga najveći derbi crnogorskog fudbala - Sutjeska će u 11. kolu u kraj Bistrice dočekati Budućnost.
    Sutjeska je večeras u prvom kolu Prve crnogorske košarkaške lige savladala Jedinstvo u Bijelom Polju (81:68) i napravila lijepu uvertiru pred meč sa Bosnom u Sarajevu u 2. kolu NLB ABA2 lige koji se igra u srijedu od18 h.