Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Vodovod: Restrikcije vode u MZ Bogetići zbog povećane potrošnje

onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 21.06.2024. u 10:20
Iz Vodovoda su saopštili da će od danas korisnici u MZ Bogetići biti bez vodosnabdijevanje u periodu od 22 do sedam časova, i to svakog drugog dana.

''Obavještavmo korisnike usluga u MZ Bogetići da će od danas, 21. 6. 2024. godine, biti na snazi restriktivni režim vodosnabdijevanja, koji podrazumijeva privremenu obustavu vodosnbdijevanja u intervalu od 22h do 7h i to svakog drugog dana'', stoji u saopštenju Vodovoda.

Kako su objasnili, uvođenje restrikcija uzrokovano je izuzetno povećanom potrošnjom vode za piće.

''Usljed toga, distributivni sistem nije u mogućnosti da zadovolji potrebe svih korisnika usluga za vodom u punom kapacitetu'', dodaje se u saopštenju Vodovoda.

Restrikcije vode biće na snazi do daljnjeg, o čemi će, kako su naveli, blagovremeno obavijestiti javnost.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    1

    1. Da li su počele i restrikcije struje, jer cijeli centar grada svaki drugi dan nema struje po nekoliko sati. To je oslobođenje koje su nam donijeli, ovo je 18 vijek. Dako budete imali hrabrosti kao istraživački novinari da objavite komentar.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Prosječna neto zarada (bez poreza i dopirnosa) danas je veća nego bruto zarada prije deset godina. Ona je gotovo dvostruko veća nego prosječna zarada u 2014. godini, a najveći rast ostvaren je u sektoru usluge hrane, piše Portal bankar.me.
    U 19 časova dogodila se saobracajna nezgoda na magistralnom putu Nikšić - Podgorica, u tunelu Budoš, u kojoj su učestvovala dva automobila i kombi koji je prevozio učenike OŠ "Ratko Žarić" iz Nikšića.