Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DMEN u studijskoj posjeti HE “Piva”

DMEN
  • Autor onogost.me
  • 24.06.2024. u 11:58
Društvo mladih ekologa Nikšić (DMEN) je, u okviru projekta „Bolje razumijevanje voda usled klimatskih promjena“, realizovalo studijesku posjetu HE "Piva".

"Zadatak studijske posjete je bio da se učesnici upoznaju i dobiju informacije o: istorijatu HE Piva, procesu proizvodnje i trendovima u proizvodnji električne energije iz vodnog resursa kod nas i u Evropi, projekcijama uticaja klimatskih promjena na proizvodnju električne energije u HE Piva u budućem periodu", saopštili su iz DMEN-a.

Učesnici studijske posjete su bili predstavnici lokalne uprave iz Nikšića i nevladinog sektora iz Nikšića i Plužina.

"Ovom prilikom izražavamo javnu zahvalanost menadžementu HE Piva na gostomprimstvu, strpljenju i volji da nam predstave složeni proces rada HE Piva i pruže odogovore na sva pitanja", kazali su iz DMEN-a.

Pprojekat „Bolje razumijevanje voda usled klimatskih promjena“, se realizuje u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu ReLOaD2, finansira Evropska Unija, a sprovodi UNDP u partnerstvu s petnaest lokalnih samouprava u Crnoj Gori, podijeljenih u pet klastera među kojima je klaster „Zajedno Nikšić i Plužine“.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    U 19 časova dogodila se saobracajna nezgoda na magistralnom putu Nikšić - Podgorica, u tunelu Budoš, u kojoj su učestvovala dva automobila i kombi koji je prevozio učenike OŠ "Ratko Žarić" iz Nikšića.