Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

UP: Vozači bez prijeke potrebe da ne kreću na put

pixabay.com
  • Autor onogost.me
  • 02.07.2024. u 12:50
Uparava policije (UP) apelovala je na vozače da bez prijeke potrebe ne kreću na put.

Imajući u vidu, kako su naveli, nepovoljne vremenske i meteo uslove, koji su zahvatili Crnu Goru skrećemo pažnju vozačima da najavljena meteorološka situacija može dovesti do otežanog odvijanja saobraćaja, smanjene vidljivosti, ali i zastoja, odrona i vanrednih prekida u saobraćaju, pa i povećanog broja saobraćajnih nezgoda.

"Shodno tome apelujemo na vozače da bez prijeke potrebe ne kreću na put, a da u suprotnom, strpljivom vožnjom prilagođenom meteo i uslovima na putu, doprinesu svojoj i bezbjednosti ostalih učesnika u saobraćaju", piše u saopštenju policije.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović i direktor Uprave policije Zoran Brđanin, sa saradnicima, danas su ispred zgrade MUP-a održali press konferenciju povodom, kako su naveli, stvaranja uslova za rad u UP, prenosi Antena M.
    Neosnovane su tvrdnje Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede "da su njihovi podaci o brojnosti stočnog fonda tačniji i relevantniji od onih koje je objavio Monstat ", saopšteno je iz Monstata nakon što je objavljen tekst pod naslovom "Ministarstvo poljoprivrede: Naši podaci relevantniji, stočni fond raste".