Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Uhapšene dvije osobe osumnjičene za napad na doktoricu i medicinskog tehničara Hitne pomoći

uhapsen
pixabay.com
  • Autor onogost.me
  • 20.07.2024. u 22:15
M.J. i N.J. uhapšeni su zbog sumnje da su sa jednom maloljetnom osobom u prostorijama Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u Nikšiću povrijedili doktoricu T.D. i medicinskog tehničara I.M, saopšteno je iz Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) u Nikšiću.

M.J. i N.J. su po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva u Nikšiću lišeni slobode i biće privedeni na saslušanje dežurnom tužiocu, dok će krivična prijava protiv jednog maloljetnog lica biti podnesena u redovnom postupku.

“Postoji osnovana sumnja da su M.J. i N.J. sa jednim maloljetnim licem, u noći 20. jula 2024.godine u prostorijama Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u Nikšiću, prilikom ukazivanja medicinske pomoći maloljetnom licu, vršenjem nasilja prema doktorici T.D. i medicinskom tehničaru I.M. nanijeli im povrede i da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje”, piše u saopštenju ODT.

Napadnuto medicinsko osoblje u nikšićkoj Hitnoj pomoći

Policija istražuje napad na medicinske radnike, identifikovane dvije osobe

Šimun: Iniciraću pooštravanje mjera u slučaju napada na medicinske radnike

 

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    1

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Na putevima u Crnoj Gori, od početka godine, u saobraćajnim nezgodama smrtno je stradalo devet vozača motocikala, 164 je povrijeđeno, od kojih je 114 zadobilo lakše, a 50 teške tjelesne povrede, kazali su CdM-u iz Uprave policije. Prema riječima stručnjaka najčešći uzroci nesreća su bili neprilagođena brzina, nepridržavanje osnovnih pravila u saobraćaju, nepropisno preticanje, ali i nedostatak odgovarajuće zaštitne opreme.
    Nakon saznanja da su se pojavili slučajevi Kju gorznice, mi smo preduzeli najradikalnije mjere. Dakle izvršili smo uklanjanje svih onih grla kod kojih se pokazalo da su zaražene Kju groznicom. Kju groznica je potvrđena kod 59 grla koliko je i eutanazirano, saopštio je ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vladimir Joković.