Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Privremeno zatvaranje saobraćaja zbog obilježavanja signalizacije

onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 22.08.2024. u 15:07
Parking servis Nikšić saopštio je da će sjutra, od 6 časova, biti zatvoren saobraćaj u Njegoševoj ulici i ulicama Lazara Sočice i Josipa Sladea.

“Obavještavamo građane da će u petak, 23. avgusta, od 06.00 časova, zbog izvođenja radova obilježavanja horizontalne saobraćajne signalizacije u Njegoševoj ulici i ulicama Lazara Sočice i Josipa Sladea, biti zatvoren saobraćaj za sve vrste motornih vozila”, naveli su iz Parking servisa.

Oni su zamolili stanare pomenutih ulica da pokažu razumijevanje za najavljene radove i uklone svoja vozila u noći između 22. i 23. avgusta.

 

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    2

    1. Pitanje za Parking servis, a molba i za novinare da istraže malo na šta se troši novac svih građana Nikšića: koja je svrha kupovine specijalnog vozila pauk ukoliko se ono ne koristi u popodnevnim i večernjim časovima? Kada će isplatiti investicija kupovine pauka, ukoliko je dnevni prosjek vozila koje se podignu 1-2?
      Hvala unaprijed.

    2. Pitam i ja-ko je obiljezavao horizontalnu signalizaciju na novozavrsenoj dionici iznad Sipacna?Em crn asfalt,em se bijele linije ni ne vide-kao da su stavljene prije 5 godina,em kad kisa nakvasi po noci to je lomivrat,jer se ne vidi dje je srednja linija!!! A od prodavnice Mitrove stavljen sve znak na znak,nekolika dupla,a na kratkom razmaku,pa kad zablijeste i zareflektuju odbijenu svjetlost,e oba oka da izbiju!!! Ma nista se ne vidi,dzaba ti naocare!

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Direktor Uprave za statistiku Monstat Miroslav Pejović saopštio je u Dnevniku Televizije Crne Gore da će rezultati popisa stanovništva biti objavljeni 15. oktobra.
    Epidemiološka službe Doma zdravlja Nikšić prijavila je Institutu za javno zdravlje Crne Gore tri nova slučaja kju (Q) groznice. Time ukupan broj registrovanih slučajeva tokom 2024. godine iznosi osam.
    U sklopu ovogodišnje akcije "Cleanup Montenegro", koju organizuje NVO "Zero Waste Montenegro", a u Nikšiću NVU "Putevima predaka" uz podršku NVO "Cellula", pedesetak volontera čistilo je Trebjesu.