Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

ODT Nikšić: Osumnjičenom zbog prijetnji majci određeno zadržavanje

pixabay.com
  • Autor onogost.me
  • 23.08.2024. u 14:57
Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, nakon saslušanja donio je rješenje o zadržavanju A.S. zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici i podnio predlog za određivanje pritvora, saopšteno je iz ODT-a Nikšić.

“Postoji osnovana sumnja da je A. S. 22. avgusta 2024. godine, u Nikšiću, prijetnjom da će napasti na život i tijelo njegove majke, ugrozio njenu sigurnost”, kazali su iz nikšićkog ODT-a.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Direktor Uprave za statistiku Monstat Miroslav Pejović saopštio je u Dnevniku Televizije Crne Gore da će rezultati popisa stanovništva biti objavljeni 15. oktobra.
    Epidemiološka službe Doma zdravlja Nikšić prijavila je Institutu za javno zdravlje Crne Gore tri nova slučaja kju (Q) groznice. Time ukupan broj registrovanih slučajeva tokom 2024. godine iznosi osam.
    U sklopu ovogodišnje akcije "Cleanup Montenegro", koju organizuje NVO "Zero Waste Montenegro", a u Nikšiću NVU "Putevima predaka" uz podršku NVO "Cellula", pedesetak volontera čistilo je Trebjesu.