Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kovačević: Vlada će uskoro riješiti problem nelegalnih deponija

onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 17.09.2024. u 11:23
Zabrinutost građana za nelegalne deponije i zakopavanje uginulih grla na lokacijima koje za to nijesu predviđene opravdane su, saopštio je gradonačelnik Nikšića Marko Kovačević i poručio da će taj problem biti uskoro riješen. U Nikšiću su trenutno ugrožene dvije farme i Vlada je preuzela obavezu da odredi nove ekološki prihvatljive lokacije.

“Od Svjetske banke odbrene su sredstva za izradu studije o bezbijednim lokacijama za odlaganje otpada”, kazao je Kovačević u Linku.

Podsjetio je da je  nova  lokalna vlast  u  minule  tri  godine  uradila  dosta  na revitalizaciji  privrednih i  turističkih  kapaciteta i zapošljavanju  mladih.

Kovacević   najavljuje  nove  projekte Elektroprivrede  Solar  gradnje  i  Željezare  koja je,  s  ponosom  ističe, vraćena u “domaće  ruke”.

“Kultura  više   neće  biti   u zapećku” ističe Kovačević.

Dan  opštine Nikšić  obilježiće brojne kulturne  manifestacije.

Kovačević podsjeća  da je  Nikšić  kandidovan i  za evropsku prijestonicu kulture.

Izvor: rtcg.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Za upis na doktorske studije u studijskoj 2024/2025. godini predviđeno je ukupno 126 mjesta na 16 organizacionih jedinica Univerziteta Crne Gore, odlučeno je na današnjoj sjednici Upravnog odbora UCG, kojom je predsjedavao Milivoje Radović.
    Savjet Mjesne zajednice Župa Nikšićka, uz pomoć donatorskih sredstava kompanije MK Group, uspješno je završio radove na rekonstrukciji školske sale u Osnovnoj školi "Dušan Bojović".