Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Osumnjičena za ilegalnu gradnju tri objekta u Plužinama

Uprava policije
  • Autor onogost.me
  • 18.09.2024. u 18:36
Zbog sumnje da je kao investitor izgradila tri objekta bez prethodno podnijete prijave i dokumentacije za građenje u mjestu Brdo plužinsko u Plužinama, protiv N.C. (66) podnijeta je krivična prijava, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

“Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“, Odjeljenja bezbjednosti Nikšić i Stanice policije Plužine su, u saradnji sa Urbanističko-građevinskom inspekcijom, podnijeli krivičnu prijavu protiv osobe koja se sumnjiči za građenje objekta bez prijave i dokumentacije za građenje”, navedeno je u saopštenju UP.

Iz policije su kazali da se sumnja da je N.C. (66) izvršila pomenuto krivično djelo na način što je kao investitor u mjestu Brdo plužinsko, u Plužinama, u periodu od 2020. godine do 2023. godine izgradila tri objekta bez prethodno podnijete prijave i dokumentacije za građenje.

Izvor: fosmedia.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija obezbijedilo je sredstva za isplatu stipendija i studentskih kredita za septembar školske 2023/2024. godine od 625.005 eura, saopštili su iz tog resora.
    Za upis na doktorske studije u studijskoj 2024/2025. godini predviđeno je ukupno 126 mjesta na 16 organizacionih jedinica Univerziteta Crne Gore, odlučeno je na današnjoj sjednici Upravnog odbora UCG, kojom je predsjedavao Milivoje Radović.