Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Milatović: Spajić i Kovačević poigravaju se sa građanima i prebacuju odgovornost

Demokratska partija socijalsita
  • Autor onogost.me
  • 18.09.2024. u 22:26
Milojko Spajić, premijer Crne Gore, i Marko Kovačević, predsjednik opštine Nikšić, poigravaju se sa građanima i prebacuju odgovornost sa Vlade na lokalnu samoupravu i sa lokalne samouprave na Vladu, ne želeći da im nešto tako očigledno, a po njima „trivijalno“, poput Q groznice, zarazne bolesti koja desetkuje crnogorski stočni fond i ugrožava zdravlje ljudi, remeti politički rejting, saopštila je poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) u Skupštini Crne Gore Sonja Milatović.

”Koliko je premijer duboko zaronio u izbornu kampanju, da ne zna šta se oko njega dešava, saznali smo juče kada se javnost uvjerila da prvi čovjek Vlade nije ni upoznat sa činjenicom da se bolest prenijela i na ljude. O tome premijer Crne Gore govori u kondicionalu – ako se desi?! A desilo se, predsjedniče Vlade, i vjerovatno ste Vi jedini građanin u Crnoj Gori koji to ne zna, s obzirom na to da je vijest o prenosu zaraze na ljude bila udarna u svim medijima koja je uznemirila stanovništvo.  I ako se pitate ko je kriv – Vi ste”, kazala je Milatović u saopštenju.

Ona je rekla i da je premijer Spajić najodgovorniji za scenario koji je zadesio Crnu Goru, kada je u pitanju Q groznica.

”U Crnoj Gori bolest se pojavila početkom juna, a tek krajem jula je obaviješten Institut za javno zdravlje, a stočari ko zna kad.  Vi ste krivi jer ste birali ministre koji nijesu sposobni da pokrivaju svoj resor, ali vole fotelje i treba Vam njihov glas da biste zadržali svoju premijersku. Znamo da Vas hvata groznica, a i noćna mora od podgoričkih izbora, ali ste kao prvi čovjek Vlade dužni da upravljate kriznom situacijom koju je izazvala Q groznica, i minimum je da budete bar elementarno obaviješteni i spremni da prihvatite svoju odgovornost”, zaključila je Milatović.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci