Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DPS: Skandalozan odnos Vlade, hitno uputiti pomoć Šavniku

Demokratska partija socijalsita
  • Autor onogost.me
  • 06.10.2024. u 18:11
Odnos Vlade Crne Gore prema kriznoj situaciji u Šavniku koja je nastala kao posljedica vremenskih nepogoda sraman je i nedopustiv, saopštili su iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Kako su naveli, ni dva dana nakon eskalacije problema Vlada nije uputila nikakvu pomoć ovoj opštini na sjeveru.

''Što je očigledno politički motivisano kao posljedica frustracije aktuelne parlamentarne većine što nije uspjela na silu da preuzmu vlast uprkos višemjesečnim pokušajima'', ocijenili su iz DPS-a.

Vlada je ovim, dodaju, još jednom pokazala maćehinski odnos prema građanima, te, kako su naveli, demonstrirala nezapamćenu drskost da zbog političkih interesa rizikuje živote građana svoje države.

''Pozivamo Milojka Spajića da se ostavi političkih kalkulacija i da opštini Šavnik hitno uputi pomoć kako bi se zaštili životi građana i sanirale katastrofalne posljedice nevremena'', zaključili su iz DPS-a.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Novom odlukom Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) poslanici koji su istovremeno i čelnici opština ili lokalnih parlamenata, moraće da se odreknu jedne od pozicija koje pokrivaju.
    U vrijeme dok kju (Q) groznica hara Nikšićem, dok je ugroženo zdravlje građana i dok svjedočimo nestajanju stočnog fonda, sekretar Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj Vidak Krtolica ne odgovara na zahtjeve za slobodan pristup informacijama u vezi sa navedenom temom, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.