Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Tribina „Svobodijada“: Promocija knjige „Epski pjevači Andrije Luburića“

onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 15.10.2024. u 08:12
U sali „Zahumlja“ večeras, sa početkom u 19h, biće održana tribina „Svobodijada“ u okviru koje će biti predstavljena knjiga „Epski pjevači Andrije Luburića“.

Priređivači knjige su dr Ljubomir I. Milutinović i dr Budimir R. Aleksić.

O knjizi će, osim Aleksića, govoriti i prof. dr Miroslav Doderović, mr književnik i politikolog Aleksandar Ćuković. Urednica Tribine „Svobodijada“ je književnica Milica Bakrač.

Odlomke iz epskih pjesama pjevaće narodni guslari Rajo Vojinović, Maksim Vojvodić, Vitomir Arsenić, Vaso Đondović, Željko Vukčević i Miladin Anđelić.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Dugometražni igrani film „Planeta 7693“, režisera Gojka Berkuljana, na bioskopskom platnu Nikšićkog pozorišta, biće premijerno prikazan sjutra, u terminima od 11 i 14 sati.
    Sekretarijat za uređenje prostora i zaštitu životne sredine Opštine Nikšić poziva zainteresovane predstavnike privrednih društava, preduzetnike, mjesne zajednice, nevladine organizacije i građane da uzmu učešće u razmatranju nacrta Programa privremenih objekata na teritoriji opštine Nikšić.
    Prema Ljeskovim dolima, gdje su mještani danas protestovali, prošla su tri kamiona sa leševima uginulih krava zaraženih kju groznicom. Policija je tom prilikom uhapsila tri osobe - Đoka Dragićevića, Danicu Dragićević i Mihaila Vujovića koji su pokušali da spriječe prolaz kamiona.