Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

NVO Mozaik organizuje trening za osobe sa invaliditetom

NVO Mozaik
  • Autor onogost.me
  • 20.10.2024. u 08:14
Nevladina organizacija Mozaik poziva sve zainteresovane predstavnike osoba s invaliditetom i osobe s invaliditetom da se prijave za učešće na trodnevnom Treningu na teme Ljudska prava osoba s invaliditetom i Analiza strateških dokumenata, koji će se održati 28, 29 i 30. oktobra u Hotelu Onogošt u Nikšiću.

”Cilj treninga je pružiti učesnicima znanja i alate potrebne za evaluaciju postojećih politika, strategija i akcionih planova koji direktno ili indirektno utiču na život osoba s invaliditetom. Polaznici će biti upoznati s osnovama strateških dokumenata, uključujući njihovu svrhu, strukturu i kako se oni obično implementiraju. Posebna pažnja biće posvećena dokumentima relevantnim za prava i dobrobit osoba s invaliditetom. Trening će obuhvatiti praktične sesije u kojima će učesnici raditi u grupama na analizi odabranih strategija ili akcionih planova”, najavili su iz ove NVO.

Zainteresovane osobe, dodaju, mogu se prijaviti najkasnije do 23. oktobra 2024. godine, slanjem mejla na adresu [email protected] ili pozivom na brojeve 067/388 – 982 i 069/894 – 907,  s naslovom mejla: „Prijava za učešće na trodnevnom Treningu o Ljudskim pravima osoba s invaliditetom i Analiza Strateških dokumenata“.

Projekat Osnaži, Aktiviraj, Angažuj SE! podržan je kroz program Podržani=Osnaženi, u okviru grant šeme “Aktivno učešće” koji realizuje Fond za aktivno građanstvo u partnerstvu sa Zakladom za razvoj lokalne zajednice „Slagalica“ iz Hrvatske. Program finansira Evropska unija, a kofinansira Ministarstvo javne uprave.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu dva nova filma – drama “The apprentice- Priča o Trampu” i akcija “Venom 3: Posljednji ples”.
    Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i predsjednik Vladine Komisije za elementarne nepogode, Vladimir Joković posjetio je danas opštinu Šavnik i mjesto Komarnica, koji su nedavno pogođeni poplavama.