Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Crna Gora sjutra sa Hrvatskom brusi formu, veliki povratak Đurđine Jauković

RSCG
  • Autor onogost.me
  • 24.10.2024. u 13:49
Više od pola godine "lavice" nisu odigrale nijednu utakmicu. Sjutra će se konačno naći na terenu protiv Hrvatske a to će ujedno i biti debi nove selektorke Suzane Lazović ali i odlična provjera trenutne forme pred učešće na Evropskom prvenstvu i premijerni meč protiv Srbije koji je na programu 29. novembra u Debrecinu.

Duel u Prelogu će biti poseban i za jednu od najboljih igračica nacionalnog tima Đurđinu Jauković koja će poslije skoro dvije godine i nezaboravnog meča za bronzanu medalju na EHF Euro 2022 protiv Francuske, biti u sastavu „lavica“, nakon što se oporavila od teške povrede i nedavno vratila na teren u dresu rumunskog ĆSM Bukurešta.

” Ponekad se zapitam da li je moguće da su prošle dvije godine od posljednje utakmice u dresu reprezentacije. Ponoviću ono što sam rekla mnogo puta, a to je činjenica da je posebna čast nositi dres sa državnim grbom i da je reprezentacija potpuno druga priča u odnosu na klub. S nestrpljenjem sam očekivala ovaj trenutak i posebna je emocija uoči prvog meča koji ću odigrati u dresu Crne Gore nakon skoro dvije godine. Srećna sam što sam napokon tu, jer nije bilo lako pratiti sve to sa tribina, iako sam pokušavala da u svakom trenutku budem uz djevojke tokom oporavka od povrede. Radujem se i utakmici protiv Hrvatske i velikom izazovu koji nas za nešto više od mjesec očekuje na Evropskom prvenstvu”, kaže Jauković.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Fudbaleri Sutjeske savladali su Arsenal u Tivtu rezultatom 1:0 u susretu 13. kola Meridianbet 1. CFL.