Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Tosčelik: Zahvaljujemo svim partnerima i prijateljima na podršci

cats
Tosčelik
  • Autor onogost.me
  • 13.12.2016. u 14:36

Kompanija Toščelik Nikšić  zahvalila je brojnim partnerima i saradnicima na pruženoj podršci tokom zahtjevne pripreme za obilježavanje velikog jubileja, 60 godina nikšićkog čelika.

Takođe, izrazili su posebno zadovoljstvo zbog saradnje sa Opštinom Nikšić, koja je, kako su naveli, samo nastavak prijateljstva i partnerstva, ali i postulat za naredne projekte.

„Ono što nas naročito raduje je veliki odziv građana na naš koncert u Sportskom centru Nikšić, zahvaljujući kojima je događaj protekao na najbolji mogući način, uz nezaboravnu atmosferu i hitove čuvene rok grupe Van Gogh“, navedeno je u saopštenju Toščelika.

Specijalno mjesto u obilježavanju „60 godina nikšićkog čelika“ zauzimaju mediji, pa su, iz ove kompanije, iskoristili ovu priliku kako bi se zahvalili na blagovremenom informisanju javnosti, uz poziv da i dalje zajednički grade prijateljske i partnerske odnose.

„Tosčelik Nikšić će i ubuduće biti aktivan učesnik u životu grada pod Trebjesom, kao društveno odgovorna kompanija“, poručuje se u saopšenju.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Penzioneri u Crnoj Gori dobiće povećanje penzije od oko 50 eura, kazao je u emisiji "Mreža" vršilac dužnosti direktora Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Vladimir Drobnjak.