Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

U subotu otvaranje ogledne bašte

blace
DMEN
  • Autor onogost.me
  • 31.05.2017. u 10:13

Na prostoru Eko parka Blace u subotu, 3. juna biće otvorena ogledna bašta.

„Ogledna bašta ima za cilj edukaciju djece predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta ali i drugih građana svih generacija o karakterističnim biljnim vrstama ovog područja, potom upotpunjavanje ambijenta Eko parka Blace novim edukativnim sadržajima, promociju zaštite i očuvanja životne sredine, skretanje pažnje javnosti na važnost i značaj prisustva elemenata korporativnosti u svom poslovanju“, saopštili su iz Bedem festa, podgoričke kompanije E3 Consulting i nevladinog udruženja Društvo mladih ekologa Nikšić koji realizuju taj projekat kao promotivnu aktivnost u susret osmom izdanju festivala na Bedemu. 

Organizatori su pozvali posjetioce da dođu na otvaranje, nakon kojeg će biti organizovano druženje sa raznovrsnim sadržajima.

„Uvjereni smo da ima dovoljno razloga i da smo zagolicali maštu da se građani odazovu našem pozivu kako bismo zajednički i u partnerstvu, ukupnoj javnosti predstavili važnost i značaj ovog događaja“, poručili su organizatori.

Osim najave festivala, dodaju oni, otvaranje ogledne bašte u Blacama ima za cilj promociju društveno-odgovornog poslovanja, zaštitu i očuvanja životne sredine, kao i valorizaciju i promociju turističkih potencijala Nikšića.

Povodom događaja u subotu, sjutra će u Tehnopolisu biti održana zvančna pres konferencija, sa početkom u 12h.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Uprava za kapitalne projekte je od početka godine realizovala skoro 25 miliona eura, u prvom kvartalu realizovano je četiri puta više u odnosu na isti period prošle godine, saopštio je za TV Vijesti, Filp Vujović iz Uprave za kapitalne projekte. Uprava realizuje preko 250 projekata vrijednosti 85 miliona eura.