Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Šavnik dobija prvo javno igralište

igralistesavnik-653x555
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 20.07.2017. u 13:41

Šavnik sjutra dobija prvo javno igralište koje je postavilo udruženje Roditelji, kroz projekat Vježbalište za velike i male, koji finansira Ministarstvo sporta. Igralište će biti otvoreno ujutru, u toku proslave Dana opštine Šavnik, čija je lokalna uprava takođe učestvovala u obezbjeđivanju mobilijara za igralište.

“Cilj projekta koji sa pet hiljada eura finansira Ministarstvo sporta, je unaprijeđenje života mladih ljudi, roditelja i djece u opštini Šavnik, kroz izgradnju vježbališta sa elementima dječjeg igrališta i realizacijom predavanja i radionica za roditelje i djecu”, saopštili sui z Udruženja Roditelji.

Od 18 sati održaće se i prva radionica, na novom igrališta, gdje će se sa djecom družiti Animatori Zabavljatori.

“Cilj nam je da mladim roditeljima i djeci osiguramo mogućnost kvalitetnije provedenog slobodnog vremena, povećanje kvaliteta života, promocija zdravih stilova života, kroz bavljenje sportom i zajedničkim aktivnostima djece i njihovih roditelja”, rekla je Dejana Ponoš, koordinatorka inicijative udruženja Roditelji.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević kazao je da je danas veliki dan za naš grad i pokazatelj da državne kompanije i lokalne uprave mogu da zajedno djeluju na korist zajednice.
Nevladina organizacija “Pro futuro”, u susret 15. Bedem festu, koji se oržava pod sloganom “Zelena muzika, zelena Tvrđava, zeleni Bedem fest”, od sjutra organizuje višednevne volonterske akcije "Drevni Onogošt čistim, na budućnost Tvrđave mislim”.
Crnogorski građani su, putem aplikacije „Zabranjeno pušenje“ od 22. decembra prošle godine do kraja marta ove godine, poslali 463 prijave od kojih se najveći broj odnosi na kršenje Zakona o ograničavanju upotrebe duvanskih proizvoda u ugostiteljskim objektima, saopšteno je iz Centra za monitoring i istraživanje (CeMI).