Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kup Crne Gore: Košarkaši Sutjeske protiv Teoda za plasman na završni turnir

27662004_10155227861942727_418409337_n
Crnogorski košarkaški kutak
  • Autor onogost.me
  • 02.02.2018. u 07:58

Takmičenje u Kupu Crne Gore košarkaši Sutjeske nastavljaju danas utakmicom protiv Teoda sa kojim će se boriti za prolaz na finalni turnir.

Nikšićka ekipa, koja je lider Erste lige, nije na najbolji način započela drugi dio sezone nakon što je poražena od Lovćena u gostima, pa u ekipi Sutjeske očekuju da će u današnjem meču izliječiti rane nakon neslavne epizode na Cetinju, a trener Vladimir Todorović je optimista pred duel sa Tivćanima.

“Očekujem da pokažemo bolju igru i reakciju nakon poraza na Cetinju. Ekipa Teoda je u prednosti kada govorimo o takmičarskoj formi, ali, sa druge strane, uz naš pravi pristup i visoku koncentraciju u igri očekujem naše dobro izdanje koje će nas odvesti na finalni turnir Kupa Crne Gore”, ističe Todorović.

Ekipa iz Tivta je za razliku od Sutjeske na uspješniji način započela drugi dio prvenstva pošto je u Bijelom Polju savladala domaće Jedinstvo rezultatom 98:79 i sa velikim samopouzdanjem će sigurno ući u današnji duel.

"Teodo je veoma kvalitetna ekipa, dobro pokrivena na svim pozicijama i sigurno da nas očekuje jedna teška utakmica. Igramo kući i očekujemo pobjedu, a samim tim i prolaz na završni turnir Kupa Crne Gore! Poraz od Lovćena nas je trznuo, probudio malo ekipu posle duge pauze u prvenstvu, ujedno dao nam i priliku da uvidimo svoje greške i da njih ispravljamo kroz trening”, istakao je igrač Sutjeske Boris Lalović.

Duel između Sutjeske i Teoda igra se u Sportskom centru u Nikšiću, a početak je zakazan za 17.30 časova.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sjajna partija Sutjeske na otvaranju ABA 2 lige - Nikšićani su ubjedljivo slavili na gostovanju Rabotničkom 71:58.