Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Mladi NSD: Imamo energiju koja će dovesti do sloma režima

received_2085270971693918
NSD
  • Autor onogost.me
  • 10.02.2018. u 09:59

Slika i poruka koju šaljemo, najbolji je pokazatelj da nisu uspjeli da nas slome i ućutkaju, a energija koja se osjeća govori nam da smo jači nego ikada, kazao je novoizabrani predsjednik Kluba mladih NSD Nikšić Nikola Goranović na Trećoj redovnoj skupštini Kluba mladih NSD Nikšić. 

“Upravo ova energija je jedan od ključnih faktora koji će dovesti do sloma ovoga režima“, rekao je Goranović.

„Prisustvo velikog broja mladih Nikšićana jasno pokazuje da slobodna i tradicionalna Crna Gora nije, niti može biti poražena“, dodao je on.

Kako se navodi u saopštenju mladih NSD-a, gost skupštine bio je predsjednik stranke, Andrija Mandić koji je pohvalio dosadašnji rad Kluba mladih i kazao da hrabrost, znanje i ljepota koju posjeduje omladina Nove srpske demokratije predstavljaju veliki zalog za budućnost.

Prisutnima su se obratili i predsjednik OO NSD Nikšić Janko Milatović i portparol NSD Marko Kovačević.

“U skladu sa tradicionalnim i demohrišćanskim vrijednostima koje ova stranka baštini, Klub mladih Nova srpske demokratije je prepoznat kao odgovoran i kvalitetan domaćin od strane Demokratske zajednice mladih Evrope (DEMYC) za naredni kongres koji ova organizacija želi da organizuje u Crnoj Gori”, istakao je Kovačević.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sastanak predstavnika političkih partija o pronalasku rješenja za izlazak iz krize u Šavniku koji je počeo danas u 12 sati u Skupštini Crne Gore završen je. Šef poslaničkog kluba Pokreta Evropa sad Vasilije Čarapić kazao je da je bilo nekoliko konkretnih prijedloga.
Političke partije počeće sjutra u 12 sati politički dijalog i razgovor kako bi se riješila kriza u Šavniku, gdje izbori nijesu završeni ni nakon više od godinu i po.