Mladi NSD: Imamo energiju koja će dovesti do sloma režima

received_2085270971693918
NSD
  • Autor onogost.me
  • 10.02.2018. u 09:59

Slika i poruka koju šaljemo, najbolji je pokazatelj da nisu uspjeli da nas slome i ućutkaju, a energija koja se osjeća govori nam da smo jači nego ikada, kazao je novoizabrani predsjednik Kluba mladih NSD Nikšić Nikola Goranović na Trećoj redovnoj skupštini Kluba mladih NSD Nikšić. 

“Upravo ova energija je jedan od ključnih faktora koji će dovesti do sloma ovoga režima“, rekao je Goranović.

„Prisustvo velikog broja mladih Nikšićana jasno pokazuje da slobodna i tradicionalna Crna Gora nije, niti može biti poražena“, dodao je on.

Kako se navodi u saopštenju mladih NSD-a, gost skupštine bio je predsjednik stranke, Andrija Mandić koji je pohvalio dosadašnji rad Kluba mladih i kazao da hrabrost, znanje i ljepota koju posjeduje omladina Nove srpske demokratije predstavljaju veliki zalog za budućnost.

Prisutnima su se obratili i predsjednik OO NSD Nikšić Janko Milatović i portparol NSD Marko Kovačević.

“U skladu sa tradicionalnim i demohrišćanskim vrijednostima koje ova stranka baštini, Klub mladih Nova srpske demokratije je prepoznat kao odgovoran i kvalitetan domaćin od strane Demokratske zajednice mladih Evrope (DEMYC) za naredni kongres koji ova organizacija želi da organizuje u Crnoj Gori”, istakao je Kovačević.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović kazao je da Vlada može da uvede prinudnu upravu u nekoj opštini ako parlament ne funkcioniše pola godine. Komentarišući dešavanja u Šavniku Abazović je rekao da misli da je izostala prava reakcija tužilaštva jer “mi ne možemo da zabranjmo ljudima da se izjašnjavaju”.
Ponovno sprečavanje održavanja izbora u Šavniku, sedmo za redom, novi je šamar od Demokratskog fronta, ne samo Šavvničanima, opštini, nego i čitavoj Crnoj Gori, kazali su iz Opštinskog odbora DPS-a.