Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Benzin skuplji do dva centa

gorivo_naslovna
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 18.04.2016. u 11:02

Benzin je od danas u Crnoj Gori biti skuplji do dva centa. Cijene dizela i lož ulja ostaće nepromijenjene.

Kako je saopšteno CdM-u iz Ministarstva ekonomije, litar BMB 98 od sjutra će biti skuplji jedan cent, pa će koštati 1.10 eura, dok će BMB 95 biti skuplji dva centa i koštaće 1,07 eura po litru.

Eurodizel će i dalje koštati 0,90 eura po litru.

Nepromijenjene su i cijene lož ulja za veleprodaju i grijanje, 0,86 eura, odnosno 0,59 eura po litru.

Prema Uredbi o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivata, naredni obračun će se obaviti 2.maja, a eventualno izmjenjene vrijednosti naftnih derivata važiće od 3.maja 2016. godine.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Novo državno preduzeće za gazdovanje šumama trebalo bi da zaposli 231 radnika u prve tri godine rada, koji će imati za 30 odsto veću zaradu od zaposlenih u državnoj upravi, dok je za prvu godinu rada novog šumarskog preduzeća potrebno obezbijediti 24 miliona eura za obrtna sredstva i nabavku mehanizacije i opreme za rad, saopšteno je iz Akcije za socijalnu pravdu.
Siva ekonomija je ozbiljan problem, jer stvara nelojalnu konkurenciju i ugrožava održivost turističkog sektora, ocijenio je za Pobjedu predsjednik Odbora udruženja turizma i ugostiteljstva PKCG Ranko Jovović, dodajući da je potrebno standardizovati i legalizovati privatni smještaj. Iako su najave za sezonu dobre, pozvao je na pojednostavljenje procedura za dobijanje dozvola za rad i boravak sezonskih radnika.