Autor: onogost.me
Foto: Opština Nikšić
09:28
26.5.2022.

BIG CEE zainteresovan za ulaganja u Nikšić

Predsjednik opštine Nikšić Marko Kovačević zajedno sa predsjednikom Skupštine opštine Nemanjom Vukovićem i ostalim saradnicima, upriličio je sastanak sa Levom Vajsom, generalnim direktorom kompanije BIG CEE, i Milovanom Novakovićem, direktorom kompanije Colliers International. 


"Lev i Novaković su zahvalili rukovodstvu Opštine na prijemu i prilici da u direktnom, otvorenom razgovoru sagledaju perpektive razvoja poslovanja u našem gradu. Istaknuta je i riješenost renomirane međunarodne kompanije BIG, koja je odnedavno vlasnik Delta City-ja u Podgorici, da investira u Nikšić, što bi bio novi korak ka ostvarenju njihove, već deklarisane, strategije da nastave sa razvojem kompanije širom Balkanskog regiona", navodi se u saopštenju lokalne uprave.

Konstantatovano je, kako dodaju, da je Opština Nikšić otvorena za investitore, kao i da je rukovodstvo Opštine spremno na svaki oblik saradnje koji će donijeti jasne benefite našim građanima. 

Sastanku su prisustvovali Ivana Šljukić, sekretarka Skupštine opštine, Marko Perućica, rukovodilac Službe za saradnju, poslove predsjednika i informisanje, Radosav Urošević, direktor Direkcije za imovinu, Ana Vukotić, direktorica Agencije za planiranje i projektovanje i Mirjana Nikolić, prostorni planer.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:10
  5.7.2022.

  U Crnoj Gori od ponoći su jeftinije sve vrste goriva, saopšteno je iz Ministarstva kapitalnih investicija.

 • 15:14
  4.7.2022.

  U Crnoj Gori će od ponoći od biti jeftinije sve vrste goriva, saopšteno je iz Ministarstva kapitalnih investicija.

 • 10:50
  4.7.2022.

  U Crnoj Gori trenutno boravi oko 83.000 turista. To je u odnosu na prošlu godinu rast od 33 do 34 odsto, rekao je u Bojama jutra državni sekretar u Ministarstvu ekonomskog razvoja i turzima Damir Davidović.

 • 08:27
  4.7.2022.

  Sekretar Udruženja stočara Danilovgrada Vlado Lakić saopštio je da crnogorski stočari očekuju podizanje otkupne cijene mlijeka, jer su njihovi prihodi na granici rentabilnosti.