EPCG: Izabran novi Odbor direktora

dsc_0007_0
  • Autor onogost.me
  • 22.12.2015. u 17:02

Danas je u Poslovnom centru Sindčel, u Nikšiću, održana 12. vanredna Skupština akcionara  EPCG A.D. Nikšić. Skupština je, po utvrdjenom dnevnom redu i u skladu sa Statutom Društva izvršila razrešenje i izbor članova Odbora direktora kompanije.

Na današnjoj sjednici Skupštine izabran je novi Odbor direktora koji čine  Srdjan Kovačević, Miodrag Čanović, Ranko Milović, Nikola Martinović, Francesko Becchelli, Andrea Crenna i Lorenzo Giussani.

Takođe, danas je nakon Skupštine održana i konstitutivna sjednica  Odbora direktora, u novom sazivu, na kojoj je za predsjednika izabran Srdjan Kovačević.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Menadžment Uprave prihoda i carina, na čijem je čelu direktor Rade Milošević, pozdravlja zajedničku akciju Osnovnog državnog tužilaštva i Uprave policije Crne Gore, u sklopu koje su danas uhapšene 24 osobe kojima se na teret stavlja da su počinili krivično djelo iz člana 264 Krivičnog zakonika - utaja poreza i doprinosa, kroz poslovanje 20 pravnih lica koja su obuhvaćena istragom i za koja je izdata naredba za pretres, saopšteno je iz UPC.
Eurosuper 98 od danas je jeftiniji jedan cent, a eurodizel i lož ulje osam, odnosno sedam centi, saopštilo je Ministarstvo kapitalnih investicija.
U Crnoj Gori će od ponoći gorivo biti jeftinije, saopšteno je iz Ministarstva kapitalnih investicija (MKI).