EPCG: Izabran novi Odbor direktora

dsc_0007_0
  • Autor onogost.me
  • 22.12.2015. u 17:02

Danas je u Poslovnom centru Sindčel, u Nikšiću, održana 12. vanredna Skupština akcionara  EPCG A.D. Nikšić. Skupština je, po utvrdjenom dnevnom redu i u skladu sa Statutom Društva izvršila razrešenje i izbor članova Odbora direktora kompanije.

Na današnjoj sjednici Skupštine izabran je novi Odbor direktora koji čine  Srdjan Kovačević, Miodrag Čanović, Ranko Milović, Nikola Martinović, Francesko Becchelli, Andrea Crenna i Lorenzo Giussani.

Takođe, danas je nakon Skupštine održana i konstitutivna sjednica  Odbora direktora, u novom sazivu, na kojoj je za predsjednika izabran Srdjan Kovačević.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Inspektori su u aprilu zabranili da u Crnu Goru uđe 19.144 kilograma krastavca, 3.020 kilograma grejpfruta i čak 34.000 kilograma krompira za koje je utvrđeno da imaju veću količinu pesticida od dozvoljene ili da kvalitet nije na propisanom nivou, pokazuje izvještaj u koji je Portal RTCG imao uvid.
Direktor EPCG Željezare Nikšić Đorđe Manojlović kazao je da su na krovu pogona Vučionice postavili solarnu elektranu od 1,7 megavata snage, te da je u pripremi još jedna na zemlji od dva megavata. Angažovano je trenutno 250 radnika u pokrenutim pogonima i najavljuje od jeseni nova radna mjesta, kada se krene sa realizacijom još nekih projekata.