EPCG: Promjena poslovne banke za isplatu dividende

EPCG
 • Autor onogost.me
 • 23.08.2023. u 12:30
Akcionarima Elektroprivrede (EPCG) koji još nijesu preuzeli sredstva koja se odnose na dividendu za 2017. i 2018. godinu, isplata će se obaviti preko Prve banke umjesto dosadašnje CKB.

“Obavještavaju se akcionari EPCG da će isplatu dividende po odluci redovne Skupštine akcionara od 20. avgusta 2018. i odluci vanredne Skupštine akcionara od 27. decembra 2019, vršiti Prva banka umjesto dosadašnje CKB poslovne banke”, navodi se u obavještenju kompanije.

Iz EPCG su naglasili da se to odnosi na akcionare koji još nijesu preuzeli sredstva koja se odnose na dividendu za 2017. i 2018. godine.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Jasna Vujović iz Direktorata za unutrašnje tržište i konkurenciju kazala je da nadležni očekuju da će akcija Stop inflaciji uticati na smanjenje opšte, ali i stope inflacije hrane. Poručila je da proizvodi antiinflacione korpe ne mogu biti ispod prosječnog kvaliteta za određenu grupu, te da liste nijesu konačne, već da će se proširivati.
  Akcija Stop inflaciji 100+ počeće danas, a građane, kako je kazao ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović, čeka preko 150 sniženih artikala.