“Evropa sad 2” koštaće oko 900 miliona eura

pixabay.com
 • Autor onogost.me
 • 23.10.2023. u 21:14
Program Evropa sad 2 je skoro sedam puta finansijski obimniji od programa Evropa sad 1 i to bez pune zaposlenosti, tvrde u konsultantskoj kompaniji “Fidelity consulting”.

Kažu i da se ne mogu izvlačiti zaključci poput onog – “Program Evropa sad 1, je uspio pa će uspjeti i program Evropa sad 2”.

“Program Evropa sad 1 je iznosio 137 miliona eura, dok je program Evropa sad 2 ‘težak’ između 850 i 900 miliona eura i to bez podataka o punoj zaposlenosti. Baš nas zanima kada će se predstaviti način finansiranja programa Evropa sad 2, kao i iz kojih izvora se planira zakrpiti rupa koja iznosi 15% godišnjeg BDP-a Crne Gore”, navodi “Fidelity consulting”, na Fejsbuku.

Kažu i da se ti podaci odnose na računicu bez pune zaposlenosti.

“Tu će tek da bude zanimljivo, treba naći posao za 30.000 ljudi sa biroa za godinu dana”, navodi se u komentaru konsultantske kompanije “Fidelity consulting”.

Podsjetimo, prosječna neto zarada od 1.000 eura, minimalna od 700, minimalna penzija 450 eura neke su od stavki programa Evropa sad 2, koje je u kampanji za parlamentarne izbore najavio predsjednik Pokreta Evropa sad Milojko Spajić.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci