Autor: onogost.me
Foto: ilustracija
16:09
11.12.2019.

Konkurs za menadžere do 17. februara

Upravni odbor Asocijacije menadžera Crne Gore (AMM) pozvao je sve zainteresovane da se do 17. februara prijave na javni konkurs za izbor najuspješnijih menadžera i preduzetnika za ovu godinu.


Nagrade će biti dodijeljene u kategorijama menadžeri godine u mikro, malim, srednjim i velikim preduzećima i akcionarskim društvima.

"Biće nagrađeni i projekt menadžer godine, menadžer godine u preduzećima koja su u većinskom vlasništvu države, menadžer godine u javnim institucijama, ustanovama i lokalnim upravama i mladi menadžer godine do 35 godina", navodi se u saopštenju AMM-a.

Biće dodijeljena i nagrada za životno djelo, proglašen preduzetnik godine i izabrana najbolja institucija za obrazovanje i edukaciju menadžera.

Predloge mogu uputiti članovi i partneri AMM-a, poslovna udruženja, kompanije, zaposleni i sindikati, javne institucije, lokalne uprave, strukovne organizacije i pojedinci na mejl [email protected].

Stručni žiri čine predstavnici institucija i organizacija i prošlogodišnji laureati.

Kriterijumi za dodjelu nagrada su poslovni rezultati kompanije u ovoj godini i poslovna biografija kandidata.

Nagrade će biti uručene dobitnicima na tradicionalnoj gala svečanosti AMM-a koja je planirana za posljednju sedmicu aprila.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:31
  22.9.2020.

  Zbog aktuelne epidemiološke situacije i povećanog broja zaraženih u Crnoj Gori, što je izazvalo ograničenje putovanja ka nama, ne možemo govoriti o postsezoni koja bi u nekoj mjeri kompenzovala gubitke turističke privrede ove godine koja je nastala zbog pandemije korona virusa, kazao je Pobjedi državni sekretar u Ministarstvu održivog razvoja i turizma Damir Davidović.

 • 19:17
  21.9.2020.

  Poreska uprava (PU) objavila je treći set često postavljanih pitanja u vezi sa projektom elektronske fiskalizacije radi edukacije i informisanja poreskih obveznika o preduslovima koje treba obezbijediti za sprovođenje fiskalnog servisa.

 • 13:27
  21.9.2020.

  Ukupna vrijednost minimalne potrošačke korpe za avgust ove godine iznosila je 641,8 eura, saopštila je Uprava za statistiku MONSTAT.

 • 08:30
  21.9.2020.

  Banke su do kraja jula odobrile 3,18 milijardi eura kredita, pokazuju podaci Centralne banke (CBCG).