Mamula Island – Prezentacija radnih pozicija u Nikšiću i H. Novom

Mamula Island, Mark Anthony Fox
 • Autor onogost.me
 • 08.02.2023. u 11:52
Dani otvorenih vrata Mamula Island tokom kojih će biti predstavljene mogućnosti zapošljavanja biće održani u četvrtak i petak, 9. i 10. februara u Nikšiću i Herceg Novom.

U Nikšiću zainteresovani kandidati mogu razgovarati sa predstavnicima Mamula Island u četvrtak, 9. februara u periodu od 10 do 16 časova u hotelu Onogošt.

U Herceg Novom će radne pozicije biti predstavljene u petak, 10. februara od 10 do 16 časova u Gradskoj kafani.

Tokom Dana otvorenih vrata, svi kandidati će moći da se upoznaju sa stručnjacima koji su već zaposleni u hotelu Mamula Island, te će imati priliku da saznaju više detalja o mogućnostima da postanu članovi ovog tima.

„Tražimo kandidate različitih profila i pozivamo sve zainteresovane da dođu i lično se informišu o mogućnostima angažmana, da saznaju više detalja o konceptu hotela Mamula Island i shvate našu viziju. Želimo da oformimo tim profesionalaca koji će personalizovano iskustvo hotelijerstva dovesti na potpuno novi nivo. U tom smislu želimo da proširimo tim novim licima sa iskustvom rada u ugostiteljstvu i hotelijerstvu luksuzne kategorije, kao i kandidatima za početne pozicije”, kaže Bojana Filipović, šef sektora ljudskih resursa Mamula Island.

Hotel Mamula Island u predstojećoj sezoni nudi poslove u sektorima hrane i pića, na radnim mjestima konobara i pomoćnih radnika u kuhinji; odjeljenju domaćinstva potrebne su sobarice i radnici u vešeraju a otvorene su i pozicije za radnike na prijemu robe i spasioce-dokere. Iskustvo u turizmu i ugostiteljstvu je dobrodošlo, kao i osnovno poznavanje engleskog jezika.

Budući zaposleni hotela Mamula Island imaće priliku da rade u inkluzivnom radnom okruženju i da grade karijeru u svjetski poznatoj kompaniji koja poštuje najviše međunarodne standarde poslovanja.

U susret otvaranju hotela u punom kapacitetu na proljeće, u toku je završna faza stvaranja rafiniranog hotela-ostrva koji je restauriran i preuređen kako bi unio novi život na ostrvo Lastavica i u tvrđavu Mamula, jedinstveno obilježje Bokokotorskog zaliva već skoro dva vijeka.

Hotel ostrvo Mamula Island je predstavljen lokalnoj zajednici, kroz niz vikenda otvorenih vrata i niz organizovanih posjeta i obilazaka za lokalno stanovništvo, istaknute javne radnike, medije i druge različite zainteresovane grupe, koji su održani tokom septembra i oktobra, a izazvali su veliku pažnju i privukli oko 7000 posjetilaca.

 

Sponzorisano

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Unija slobodnih sindikata (USSCG) dala je punu podršku akciji "Stop inflaciji" i pozvala Vladu da se pridruži antiinflacionoj kampanji i privremeno umanji akcize na gorivo u iznosu ne manjem od 40 odsto.
  Od sjutra će građani u pet najvećih trgovačkih lanaca moći da kupuje i više od 25 proizvoda po minimalnim cijenama, najavio je ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović.