Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
08:01
15.1.2019.

Nagradna igra EPCG: "Zlatni tim – uhvati ritam"

Elektroprivreda Crne Gore od 15. januara do 31. maja 2019. godine organizovaće nagradnu igru "Zlatni tim – uhvati ritam".


Nagradna igra je namjenjena članovima Zlatnog tima, pa svi potrošači iz kategorije domaćinstva čije stanje duga za utrošenu električnu energiju 31. januara bude 0 eura automatski postaju članovi tog tima. Članstvo u Zlatnom timu, pored učešća u nagradnoj igri, podrazumijeva i popust od 13 odsto na stavku "Aktivna energija" na računima za električnu energiju.

"Nagradna igra odvija se u pet ciklusa, a nagradni fond čine jedan automobil Opel astra 4DR enjoy (1,6 dizel, 4 vrata) i 50 eura umanjenje na računima za električnu energiju za 750 domaćinstava, članova Zlatnog tima. Kada se jednom postane član Zlatnog tima, da bi se taj status zadržao, potrebno je redovno izmirivati račune za utrošenu električnu energiju", objašnjavaju iz EPCG.

U prvom kolu nagradne igre dodijeliće se automobil Opel astra enjoy za 110 domaćinstava članova Zlatnog tima,  umanjenje od 50 eura na računu za 40 domaćinstava članova Zlatnog tima koji ujedno koriste i servis elektronski račun, umanjenje od 50 eura na računu.

Od drugog do petog kola mjesečni nagradni fond činiće umanjenje od 50 eura na računu za 110 domaćinstava, članova Zlatnog tima, kao i  isto umanjenje za 40 domaćinstava, članova Zlatnog tima koji ujedno koriste i servis elektronski račun.

"Servis elektronski račun podrazumijeva dobijanje računa elektronskim putem, direktno u inbox e-maila kojeg potrošač navede. Aktivacija ovog servisa je jednostavna, potrošač ga može sam aktivirati putem web portala www.epcg.com ili na šalteru lokalne jedinice Snabdijevanja", pojašnjavaju iz EPCG.

Javno izvlačenje dobitnika, odnosno utvrđivanje rezultata igre biće organizovano u prostorijama EPCG, u Aneks sali koja se nalazi u zgradi Direkcije EPCG u ulici Vuka Karadžića 2 u Nikšiću.

"Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem. Nakon pritiska na taster, na ekranu će se pojaviti pretplatni broj potrošača koji je dobitnik glavne nagrade Opel astra 4DR enjoy, kao i grad u kojem se pretplatni broj nalazi", dodaju oni.

Pravila nagradne igre dostupna su na sajtu EPCG , a dodatne informacije mogu se dobiti besplatnim pozivom na broj 19100, na šalterima službi lokalnih snabdijevanja, kao i na  Facebook stranici EPCG.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 11:27
  23.8.2019.

  Zakonski osnov koji bi inspekciji omogućio kažnjavanje vlasnika trgovina u kojima se kupcima ne vraća kompletan kusur, odnosno iznosi od jednog ili dva centa, za sada ne postoji zbog čega su inspektori nemoćni da djeluju u ovakvim situacijama.

 • 12:01
  22.8.2019.

  Sneaker klasik iz ’90. ugledao je svjetlost dana u potpuno novom ruhu.

 • 09:07
  22.8.2019.

  Crna Gora je od početka godine uvezla više od 185.712 tona nafte i naftnih derivata u vrijednosti od 108,33 miliona eura, saopšteno je u Upravi carina.

 • 08:30
  22.8.2019.

  Vlasnici stanova moraju organizovati upravu zgrade, a ukoliko to ne urade komunalna inspekcija može da ih kazni od 500 do 10.000 eura, precizirano je u Zakonu o održavanju stambenih zgrada koji je usvojen krajem prošle godine, a naglašeno je i daje svaki vlasnik stana obavezan da snosi troškove redovnog održavanja, odnosno da mjesečno uplaćaje najmanje 0,20 eura po kvadratu.