Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
08:01
15.1.2019.

Nagradna igra EPCG: "Zlatni tim – uhvati ritam"

Elektroprivreda Crne Gore od 15. januara do 31. maja 2019. godine organizovaće nagradnu igru "Zlatni tim – uhvati ritam".


Nagradna igra je namjenjena članovima Zlatnog tima, pa svi potrošači iz kategorije domaćinstva čije stanje duga za utrošenu električnu energiju 31. januara bude 0 eura automatski postaju članovi tog tima. Članstvo u Zlatnom timu, pored učešća u nagradnoj igri, podrazumijeva i popust od 13 odsto na stavku "Aktivna energija" na računima za električnu energiju.

"Nagradna igra odvija se u pet ciklusa, a nagradni fond čine jedan automobil Opel astra 4DR enjoy (1,6 dizel, 4 vrata) i 50 eura umanjenje na računima za električnu energiju za 750 domaćinstava, članova Zlatnog tima. Kada se jednom postane član Zlatnog tima, da bi se taj status zadržao, potrebno je redovno izmirivati račune za utrošenu električnu energiju", objašnjavaju iz EPCG.

U prvom kolu nagradne igre dodijeliće se automobil Opel astra enjoy za 110 domaćinstava članova Zlatnog tima,  umanjenje od 50 eura na računu za 40 domaćinstava članova Zlatnog tima koji ujedno koriste i servis elektronski račun, umanjenje od 50 eura na računu.

Od drugog do petog kola mjesečni nagradni fond činiće umanjenje od 50 eura na računu za 110 domaćinstava, članova Zlatnog tima, kao i  isto umanjenje za 40 domaćinstava, članova Zlatnog tima koji ujedno koriste i servis elektronski račun.

"Servis elektronski račun podrazumijeva dobijanje računa elektronskim putem, direktno u inbox e-maila kojeg potrošač navede. Aktivacija ovog servisa je jednostavna, potrošač ga može sam aktivirati putem web portala www.epcg.com ili na šalteru lokalne jedinice Snabdijevanja", pojašnjavaju iz EPCG.

Javno izvlačenje dobitnika, odnosno utvrđivanje rezultata igre biće organizovano u prostorijama EPCG, u Aneks sali koja se nalazi u zgradi Direkcije EPCG u ulici Vuka Karadžića 2 u Nikšiću.

"Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem. Nakon pritiska na taster, na ekranu će se pojaviti pretplatni broj potrošača koji je dobitnik glavne nagrade Opel astra 4DR enjoy, kao i grad u kojem se pretplatni broj nalazi", dodaju oni.

Pravila nagradne igre dostupna su na sajtu EPCG , a dodatne informacije mogu se dobiti besplatnim pozivom na broj 19100, na šalterima službi lokalnih snabdijevanja, kao i na  Facebook stranici EPCG.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 10:40
  16.2.2019.

  Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja objavilo je danas javni poziv za podršku investicijama u voćarstvu, kroz koji crnogorski voćari mogu dobiti bespovratnu podršku do 50 odsto ukupne investicije za podizanje i modernizaciju voćnih zasada.

 • 08:24
  15.2.2019.

  Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja obavijestilo je zainteresovane poljoprivredne proizvođače da mogu početi sa predajom zahtjeva za subvencije u biljnoj proizvodnji koje su oprediljene kroz mjeru Direktnih plaćanja u Agrobudžetu za ovu godinu.

 • 09:37
  14.2.2019.

  U nikšićkom birou rada uveliko se odvijaju aktivnosti na animiranju nezaposlenih sa evidencije Zavoda za sezonsko zapošljavanje. U toku su predselekcije i selekcije zainteresovanih  za rad u predstojećoj  sezoni.

 • 07:34
  14.2.2019.

  U skladu sa Zakonom o energetici i Opštim uslovima za snabdijevanje električnom energijom EPCG je, u svojstvu snabdjevača krajnjih kupaca, utvrdila i na svom portalu objavila Odluku o utvrđivanju cijena električne energije za kupce priključene na elektrodistibutivni sistem, koja će važiti od 1. marta 2019.