Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Naredna godina izazov za energetski sektor

EPCG
 • Autor onogost.me
 • 16.03.2024. u 07:41
Naredna godina, u kojoj će van mreže više mjeseci biti TE Pljevlja, veliki je izazov za cijeli energetski sektor države i moramo naći način kako taj izazov prevazići, kroz saradnju i aktivno učešće svih segmenata sistema, ocjena je sastanka predstavnika energetskog sektora sa ministrom energetike i rudarstva, dr Sašom Mujovićem.

''Pred nama je veoma izazovan period, ali sam siguran u to da imamo i znanje i dobru volju da, kroz zajedničko djelovanje, koje, između ostalog, podrazumijeva aktivne mješovite radne grupe, brzo i efikasno dolazimo do rješenja koja su zadovoljavajuća ne samo za sve segmente energetskog sektora nego i za državu u cjelini'', istakao je Ivan Bulatović.

Sastanku su, kako je saopšteno, pored ministra i predstavnika EPCG, prisustvovali i čelnici CEDIS-a, CGES-a, REGAGEN-a i COTTE-a.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Tenderima i nepotrebnom administrativnom precedurom samo se gubi vrijeme u borbi protiv bolesti potkornjaka u šumama na području plavske, kao i drugih crnogorskih opština, pa je potrebno hitno uključivanje države sa svim njenim kapacitetima.
  Predsjednik Skupštine opštine Nikšić Nemanja Vuković sa predstavnicima Vojske Crne Gore i SOBNOR-a, povodom Dana državnosti, položio je vijenac na Spomenik Ljubu Čupiću.
  Poreski inspektori su od 1. maja do 7. jula obavili 805 provjera regularnosti poslovanja poreskih obveznika i utvrdili nepravilnosti kod njih 133, na osnovu čega su izdali 177 prekršajna naloga sa ukupno izrečenim novčanim kaznama od 580,4 hiljade eura.