Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
11:00
12.9.2019.

Nike sportska kolekcija za svakodnevni casual outfit

Nike i ove jeseni donosi sportske i urbane modele koji su već pronašli brojne obožavatelje širom svijeta. Moderni i cool modeli su nešto čime se ova lifestyle kolekcija izdvaja, ali, kao i u godinama prije, poseban fokus je na udobnosti i funkcionalnosti odjeće i obuće, a sve je prilagođeno dinamičnoj svakodnevnici.


Stoga, nova Nike lifestyle kolekcija donosi novi trend koji spaja odjeću dizajniranu za sportske aktivnosti, ali koja je ujedno nosiva u savremenom užurbanom svijetu. Detalji poput velikih natpisa te raznih aplikacija čine stilski prepoznatljiv sportski stil na glamurozan način s urbanim prizvukom.

Kada su u pitanju patike, Nike kombinuje savremenu minimalističku estetiku sa modernim i anderground dizajnom koji se savršeno uklapa u trendy karakter Nike-a. Dizajnirane su da budu lagane i da oslobađaju korak.

Cijelu kolekicju karakteriše jednostavan dizajn, a pored klasične crne, ove sezone dolaze modeli i u bordo, crvenim i sivim nijansama.

Nova kolekcija prati apsolutno sve zahtjeve užurbane svakodnevnice na stylish način koji ćete obožavati!

 

Plaćeni prostor

Ostale vijesti iz kategorije

 • 16:47
  18.9.2019.

  Nakon vrelog ljeta vrijeme je da svoj garderober dopuniš udobnim i toplim jesenjim kombinacijama

 • 16:39
  18.9.2019.

  Broj zaposlenih u Crnoj Gori u drugom kvartalu je, prema podacima Monstata, bio 5,5 odsto veći nego u prethodnom, dok je u poređenju sa istim prošlogodišnjim periodom porastao 3,3 odsto.

 • 12:52
  18.9.2019.

  Elektroprivreda Crne Gore je potpisala ugovor sa KfW bankom za projekat rekonstrukcije i modernizacije HE Perućica. Ugovor vrijedan 33 miliona eura potpisali su izvršni direktor EPCG, Igor Noveljić i Bodo Schmuelling, glavni projekt menadžer u KfW.

 • 11:47
  18.9.2019.

  Naš cilj je da se kroz ove mjere investira u sektor prerade, kako bi se osnažili prerađivači, koji bi bili u mogućnosti da svoje proizvode usklade sa standardima kako nacionalnim, tako i sa standardima Evropske unije i kako bi takvi proizvodi mogli kasnije da se plasiraju na tržište, ne samo naše, već i tržište EU, kazala je Kristina Radović iz Direktorata za ruralni razvoj na današnjoj prezentaciji IPARD javnog poziva za investicije u preradi i marketingu poljoprivrednih i ribljih proizvoda, koje realizuje Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja u saradnji sa Evropskom unijom.