Otvaranje hotela „Piva“ za nekoliko mjeseci?

hotel_piva1
panoramio.com
  • Autor onogost.me
  • 13.09.2016. u 06:58

Hotel Piva - jedini objekat te vrste u Plužinama, mogao bi konačno da svoja vrata otvori tokom zimske sezone.

Hotel je u vlasništvu kompanije Budvanska rivijera, koja u svom sastavu ima hotele visoke kategorije i upravo “Vijestima” je iz te firme rečeno da zato intenzivno pregovaraju sa zainteresovanim partnerima o mogućnostima unaprjeđenja kvaliteta ponude u tom hotelu i stavljanja u funkciju već tokom predstojećih zimskih mjeseci.

Hotel je izgrađen prije 33 godine, a raspolaže sa 1,2 hiljade kvadrata, 40 kreveta, restoranom, kafanom, kuhinjom i brojnim sadržajima.

Zatvoren je 1. avgusta 2011. godine.

“Zajednički interes opštine Plužine i Hotelske grupe je da se valorizuje taj izuzetno atraktivan lokalitet turistički i da hotel Piva bude značajan dio hotelske ponude tog podneblja”, kazali su iz Budvanske rivijere.

Oni su svojevremeno objekat kupili za 300.000 eura.

Iz te kompanije su više puta najavljivali da će hotel, koji je funkcionisao u sklopu Ugostiteljsko-turističkog preduzeća “Piva”, biti rekonstruisan i otvoren još iste godine kada je i kupljen, ali se to nije dogodilo.

 

Izvor: vijesti.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Na konkurs za odabir članova Odbora direktora državne Elektroprivrede (EPCG) pristigle su 52 prijave, kazali su “Vijestima” iz Ministarstva energetike i rudarstva.