Otvaranje hotela „Piva“ za nekoliko mjeseci?

hotel_piva1
panoramio.com
  • Autor onogost.me
  • 13.09.2016. u 06:58

Hotel Piva - jedini objekat te vrste u Plužinama, mogao bi konačno da svoja vrata otvori tokom zimske sezone.

Hotel je u vlasništvu kompanije Budvanska rivijera, koja u svom sastavu ima hotele visoke kategorije i upravo “Vijestima” je iz te firme rečeno da zato intenzivno pregovaraju sa zainteresovanim partnerima o mogućnostima unaprjeđenja kvaliteta ponude u tom hotelu i stavljanja u funkciju već tokom predstojećih zimskih mjeseci.

Hotel je izgrađen prije 33 godine, a raspolaže sa 1,2 hiljade kvadrata, 40 kreveta, restoranom, kafanom, kuhinjom i brojnim sadržajima.

Zatvoren je 1. avgusta 2011. godine.

“Zajednički interes opštine Plužine i Hotelske grupe je da se valorizuje taj izuzetno atraktivan lokalitet turistički i da hotel Piva bude značajan dio hotelske ponude tog podneblja”, kazali su iz Budvanske rivijere.

Oni su svojevremeno objekat kupili za 300.000 eura.

Iz te kompanije su više puta najavljivali da će hotel, koji je funkcionisao u sklopu Ugostiteljsko-turističkog preduzeća “Piva”, biti rekonstruisan i otvoren još iste godine kada je i kupljen, ali se to nije dogodilo.

 

Izvor: vijesti.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Sa zadovoljstvom mogu da konstatujem da su isplaćene januarske zarade za 13.893 prosvjetna radnika, sa uvećanjem od 20 odsto, saopštio je ministar prosvjete Miomir Vojinović.
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede obavjestilo je poljoprivredne proizvođače da je rok za upis obradivih površina u Sistem za identifikaciju zemljišnih parcela (SIZEP) 30. april.
Bivši radnici Željezare sastali su se sa predstavnicima Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) i počeli pregovore kako bi došli do rješenja koje će se odnositi na njihov radni status.