Otvoren Centar za tehnički pregled i registraciju vozila, 15 novih radnih mjesta

20180412_121236
Marija Vujović
  • Autor Marija Vujovic
  • 12.04.2018. u 11:16

Centar za tehnički pregled i registraciju vozila "Auto Matrix", koji će poslovati u okviru porodične firme Perović, zvanično je otvoren danas u Nikšiću.

„Na ovom prostoru gde su do sada samo bile male privatne kuće, otvoren je jedan prelijepi objekat u čijem će susjedstvu biti završena zgrada za radnike MUP-a. Rade se i neke druge zgrade tako da očekujem da će ovaj prostor početi da živi i zaista da bude izdvojen centar grada Nikšića“, kazao je Grbović.

„Auto Matrix“ će imati 15 zaposlenih, što je, prema riječima predsjednika opštine, takođe veoma značajno.

„Ovo je jedan objekat koji će služiti sigurno svim građanima Nikšića. Nadam se da ćemo se ovim moći ponositi i ne očekujem da će oni stati na ovome, nego da će krenuti u još neke projekte, prostora ima, i da ćemo nove ljude ovdje u Nikšiću zapošljavati“, dodao je on poželivši porodici Perović uspješno poslovanje.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Sve vrste goriva u Crnoj Gori od ponoći su jeftinije jedan do devet centi, saopštilo je Ministarstvo kapitalnih investicija.
Uprava prihoda i carina je od 1. januara do 30. novembra 2022. godine ostvarila bruto naplatu prihoda u iznosu od 1.908,9 miliona eura, što je za 170 miliona eura ili 10 odsto više u odnosu na isti period prethodne godine, a za 120 miliona eura ili 7 odsto više u odnosu na 2019. godinu. Ostvarena naplata je iznad plana prihoda u navedenom periodu za 163 miliona eura ili 9 odsto.