Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
08:38
15.3.2019.

Proljećna sezona obuka u Tehnopolisu

 Nakon uspješno realizovanog seta obuka u prethodnoj godini, Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis nastavlja sa tom praksom.  


U ovom ciklusu Tehnopolis će organizovati šest različitih obuka za zainteresovane građane koji žele da usavrše svoje profesionalne vještine i pronađu zaposlenje, realizuju poslovne ideje i započnu sopstveni biznis ili unaprijede postojeći.

Od sredine aprila do kraja juna u pomenutom IPC će biti realizovane obuke: Uključi kliker i programiraj – programiranje za osnovce; Unaprijedi svoj biznis kroz digitalni marketing – obuka o  digitalnom marketingu; 8 dana do Excela – osnovni i napredni nivo korišćenja Excel-a; Oblikuj svoju ideju – osnove dizajna i štampe; Kreiraj sam svoj biznis plan – obuka o izradi biznis planova; Aktiviraj se – Upravljanje karijerom u digitalnom svijetu.

„Treninzi će biti održavani nekoliko puta sedmično, u zavisnosti od dužine trajanja obuke, a za njih će biti zaduženi stručnjaci iz oblasti koje su predviđene obukama. Nakon obuke i usavršavanja u odabranim oblastima, svi učesnici će dobiti i sertifikat o pohađanju obuke“, kazali su iz Tehnopolisa.

Kako je broj mjesta ograničen, pozvali su sve zainteresovane da se prijave kako bi što prije obezbijedili svoje mjesto. Sve relevantne informacije o obukama možete pronaći na sajtu Tehnopolisa  www.tehnopolis.me ili na njihovoj Facebook stranici.

Ostale vijesti iz kategorije