Prosječan račun za struju u junu oko 30 eura

epcg
EPCG
  • Autor onogost.me
  • 12.07.2016. u 06:59

Prosječan junski račun za električnu energiju za domaćinstva na nivou Crne Gore (ukoliko se izuzmu neočitana mjerna mjesta u objektima koji nijesu stalno nastanjeni) iznosi 29,69 eura, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore (EPCG).

Domaćinstva su u junu potrošila 89.543.940 kilovatsati električne energije, što je 1,4 odsto više u odnosu na majsku potrošnju, odnosno 5,4 odsto više u odnosu na potrošnju ostvarenu tokom juna 2015. godine.

Domaćinstva na Žabljaku bilježe najnižu prosječnu potrošnju od 19,81 eura, dok je najveća potrošnja prethodnog mjeseca očitana u Ulcinju gdje su domaćinstva u prosjeku potrošila električne energije u vrijednosti od 38,24 eura.

Račun vrijedan preko 150 eura dobiće svega 0,64 odsto potrošača, dok je potrošnja od 100 do 150 eura očitana kod 1,03 odsto kupaca.

 

Izvor: CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Sa zadovoljstvom mogu da konstatujem da su isplaćene januarske zarade za 13.893 prosvjetna radnika, sa uvećanjem od 20 odsto, saopštio je ministar prosvjete Miomir Vojinović.
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede obavjestilo je poljoprivredne proizvođače da je rok za upis obradivih površina u Sistem za identifikaciju zemljišnih parcela (SIZEP) 30. april.
Bivši radnici Željezare sastali su se sa predstavnicima Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) i počeli pregovore kako bi došli do rješenja koje će se odnositi na njihov radni status.