Rješenje pitanja Željezare očekuju naredne sedmice

Željezarci će i dalje biti strpljivi i čekaće da se pitanje fabrike riješi. Kažu da ih je i danas privrednik Miodrag Davidović uvjerio da će posao u vezi s kupovinom Željezare biti završen.

“Znamo da su bili razgovori između gospodina Davidovića i turskog Tosijalija. Imamo informaciju da će ti razgovori biti nastavljeni. Mi smo danas od gospodina Davidovića dobili informaciju da, pošto već čekam dva mjeseca da sačekamo još nekoliko dana i da će on to završiti. Vjerujemo mu da će to dovesti do kraja i da će to biti završeno u toku naredne sedmice, odnosno početkom naredne sedmice”, kazao je jedan od radnika Željezare Ivan Vujović.

 

Izvor: rtcg.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Korisnici koji trenutno pohađaju program stručnog osposobljavanja primiće u septembru i oktobru naknadu od 450 eura, umjesto predviđenih 266 eura, a kako radni odnos traje do 15. oktobra pripravnici će, za tih 15 dana rada, u novembru primiti 225 eura.
Na drugi javni poziv Elektroprivrede (EPCG) za prodaju sopstvenih akcija u blok transakciji nije se javio nijedan zainteresovani strateški partner.