Rokovi javnih poziva za projekat Solari 5000+ produženi do 13. februara

EPCG
 • Autor onogost.me
 • 26.01.2023. u 07:55
Rok za podnošenje prijava na međunarodni javni poziv domaćim i međunarodnim finansijskim institucijama za obezbjeđivanje finansijskih sredstava za finansiranje projekta Solari 5000+, 70 megavata (MW), produžen je do 13. februara.

Istovremeno, produžen je i rok za podnošenje prijava građana koji su zainteresovani za učešće u projektu Solari 5000+ odnosno ugradnju foto naponskog sistema.

Prema novoj odluci, građani prijave mogu podnositi, takođe, do 13. februara.

“Javni pozivi objavljeni su krajem prošle godine i prvobitni rok za podnošenje prijava bio je do 31. januara prethodne godine”, navodi se u saopštenju.

Iz EPCG su rekli da su izvršene i određene izmjene u tekstu međunarodnog javnog poziva, od važnosti za potencijalne ponuđače, koje su dostupne na zvaničnom web portalu EPCG.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Sa zadovoljstvom mogu da konstatujem da su isplaćene januarske zarade za 13.893 prosvjetna radnika, sa uvećanjem od 20 odsto, saopštio je ministar prosvjete Miomir Vojinović.
  Pravo vrijeme za Nikšić je SAD, poručio je lider Pokreta “Evropa sad” Milojko Spajić povodom otvaranja kancelarija te stranke u Nikšiću.
  Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede obavjestilo je poljoprivredne proizvođače da je rok za upis obradivih površina u Sistem za identifikaciju zemljišnih parcela (SIZEP) 30. april.