Shine the light on the night: Welcome adidas Nite Jogger!

mm_7964_1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 23.04.2019. u 11:33

Mnogo je razloga zbog kojih je noć najinspirativnije doba dana. Kada padne mrak, a svjetla grada se uključe, na scenu stupa jedna potpuno nova atmosfera kojoj mnogi ne mogu da odole. Ona je posebno privlačna umjetnicama, a odnedavno i ljubiteljima patika, jer je upravo noć dizajnerima brenda adidas poslužila kao savršena inspiracija za stvaranje novih modela. Tako je nastaonoviadidas Nite Jogger – trkačka patika koja je reintrepretirana kroz inovativnu, neponovljivu estetiku.

U pitanju je silueta koja spaja funkcionalnu tehnologiju i napredni dizajn i koja se, obasjavajući noćne kreativce,vraća na ulice metropola. Zahvaljujući njoj, dizajneri brenda adidas podsjećaju da nikad nije kasno da ostvarite svoju viziju.

Nove Nite Jogger patike sadrže izuzetno lagan sloj izrađen od posebnog najlon materijala, koji karakteriše jedinstveno mekano tkanje. Hi-vis detalji, odnosno elementi sa visokim odsjajem, daju poseban akcenat čitavom gornjištu modela, dok s druge strane poseban komfor za noćno istraživanje pružajuBOOST pjena, kao i izdržljivi gumeni spoljašnji dio đona. U kombinaciji, ovi elementi nude naprednu siluetuprilagođenu potrebama umjetnika koji stvaraju 24/7. Dodatni detalj je poruka brzina noći, ispisana Morzeovom azbukom na spoljašnjem dijelu đona.

Adidas Nite Jogger patike mogu se pronaći u više različitih dezena u svim Buzz šopovima i online.

(PROMO SADRŽAJ)

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede je kroz ovogodišnji Agrobudžet objavilo javni poziv za dodjelu sredstava podrške investicijama u izgradnju bunara i bistijerni.
Od početka 2023. godine na aerodromima u Crnoj Gori prevezeno je 300.000 putnika, što je 17 odsto više u odnosu na prvi kvartal rekordne 2019. godine, kazao je predsjednik Odbora direktora Aerodroma Crne Gore Eldin Dobardžić.
Solar gradnja, ćerka firma Elektroprivrede, završila je prošlu godinu sa 2,2 miliona eura gubitka, pokazuju podaci iz finansijskog izvještaja dostavljenog Upravi prihoda i carina.