Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Spajić: Preko 74 hiljade penzionera imaće dostojanstvena primanja

pixabay.com
 • Autor onogost.me
 • 20.02.2024. u 21:38
Preko 74 hiljade penzionera najzad će imati dostojanstvena primanja, poručio je premijer Milojko Spajić, povodom isplate uvećanih minimalnih penzija, koje sada iznose 450 eura.

“Upravo mi je javljeno da su isplaćene sve penzije za januar, koje će ovoga puta biti bar 450 eura. Izuzetno mi je drago što ste baš vi, penzioneri, prvi osjetili benefite programa Evropa sad 2”, naveo je Spajić na društvenoj mreži X.

Dodao je da će preko 74 hiljade građana najzad imati dostojanstvena primanja.

“Sva obećanja i planove koje najavimo ispunimo. Hvala vam na podršci, grabimo ka daleko ljepsoj budućnosti Crne Gore”, zaključio je Spajić.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Odbijena je ponuda "8B Kapitala" švajcarske firme u vlasništvu Igora Šamiza, za zakup pogona Čeličane i Kovačnice, u sklopu nikšićke Željezare. Pojašnjeno je da kompanija nije dostavila bankarske garancije i depozit od 150.000 eura
  Cijene proizvoda i usluga lične potrošnje, mjerene indeksom potrošačkih cijena, u martu ove godine u odnosu na februar u prosjeku su više za 0,5%, pokazuju podaci Monstata.
  Na drugi javni poziv za zakup Željezarinih pogona Čeličane i Kovačnice, stigla je samo ponuda švajcarske kompanija „8B capital“, koja je na prethodnom oglasu eliminisana u drugom krugu zbog neobezbijeđenih bankarskih garancija.