Telekomunikacioni operatori pridružili se akciji „Stop inflaciji“

MERT
 • Autor onogost.me
 • 24.04.2023. u 11:25
Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma postiglo je dogovor sa crnogorskim telekomunikacionim operatorima koji su se pridružili akciji „Stop inflaciji“.

“Telekomunikacioni operatori novi su partneri države u ovoj akciji, nakon trgovačkih lanaca, apoteka i brojnih drugih subjekata. Cijenimo ovaj gest društvene odgovornosti koji za cilj ima pojeftinjenje usluga i u ovoj oblasti, sa posebnim akcentom na građane sa najmanjim primanjima“ kazao je ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović.

Dogovor oko povlašćenih uslova za telekomunikacione usluge i kupovinu uređaja odnosi se prioritetno na dvije osjetljive grupe stanovništva: penzionere i studente.

Da bi ostvarili pravo na akciju, penzioneri treba da prilože potvrdu od Fonda PIO ne stariju od 3 mjeseca, dok studenti prilažu potvrdu o redovnom studiranju ne stariju od 15 dana i ličnu kartu.

Sve kompanije su obezbijedile dodatne resurse za nove korisnike iz pomenutih grupacija, a koji se odnose na proizvode (mobilne telefone) i usluge pod posebnim povoljnostima.

Akcija će trajati od 1. – 31. maja ove godine.

Akciji “Stop inflacija” pridružili su se M:TEL CRNA GORA, CRNOGORSKI TELEKOM, ONE CRNA GORA, TELEMACH CRNA GORA.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Crna Gora ima izuzetne potencijale za proizvodnju električne energije zasnovane na principu fotonaponskog efekta, zbog čega je Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) pokrenula projekat Solari 5000+, kojim se, osim individualnih objekata fizičkih i pravnih lica, planira ugradnja sistema u stambenim zgradama spratnosti do četiri sprata.