U Tehnopolisu održan sastanak povodom pokretanja procesa rebrendiranja Nikšića

thp2
tehnopolis.me
  • Autor onogost.me
  • 17.11.2017. u 14:02

Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis inicirao je sastanak povodom pokretanja procesa rebrendiranja Nikšića na kojem je okupio ključne stejkholdere na lokalnom i nacionalnom nivou.

Sastanku su prisustvovali Ratko Bataković, izvršni direktor IPC Tehnopolis, Jelena Đedović, menadžerka biznis inkubatora, Jovo Rabrenović, direktor Direktorata za razvoj nacionalnog brenda i zaštitu potrošača, Marija Čvorović, načelnica Direkcije za razvoj nacionalnog brenda, Svetozar Bojović, savjetnik u Direkciji za razvoj nacionalnog brenda, Sonja Nikčević, potpredsjednica Opštine Nikšić i Svetozar Bajović iz Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje Opštine Nikšić.

Predstavnici Ministarstva ekonomije na sastanku su prezentovali procedure predviđene Zakonom o nacionalnom brendu, a u cilju njegove sveobuhvatne primjene tokom ovog velikog projekta.

Utvrđeni su i dalji koraci kojima će zvanično biti otpočet proces rebrendiranja grada koji je najavljen na novogodišnjem koktelu IPC Tehnopolis krajem prošle godine.

 

Izvor: tehnopolis.me

.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Sve vrste goriva u Crnoj Gori od ponoći su jeftinije jedan do devet centi, saopštilo je Ministarstvo kapitalnih investicija.
Uprava prihoda i carina je od 1. januara do 30. novembra 2022. godine ostvarila bruto naplatu prihoda u iznosu od 1.908,9 miliona eura, što je za 170 miliona eura ili 10 odsto više u odnosu na isti period prethodne godine, a za 120 miliona eura ili 7 odsto više u odnosu na 2019. godinu. Ostvarena naplata je iznad plana prihoda u navedenom periodu za 163 miliona eura ili 9 odsto.