Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Veliko reotvaranje – Sport Vision, Dom revolucije

Sport Vision
 • Autor onogost.me
 • 31.01.2024. u 13:55
Sport Vision sa ponosom obavještava svoje potrošače da će od 1. februara moći da uživaju u savremenom, redizajniranom izgledu Sport Vision radnje u Nikšiću, na istoj lokaciji, u okviru Doma revolucije.

Najkvalitetniji i najraznovrsniji asortiman sportske obuće, odjeće i opreme moći ćete pronaći u modernom i unaprijeđenom enterijeru, uz potpuni užitak prilikom kupovine. Bilo da je sport vaša profesija, hobi ili dio svakodnevnog stila – u Sport Visionu ćete moći da pronađete komade najboljih svjetskih sportskih brendova za sebe. Sve za sport i rekreaciju na jednom mjestu.

Povodom otvaranja, od četvrtka, pa sve do subote, svi potrošači će moći da iskoriste specijalne pogodnosti – 10% popusta na artikle iz nove kolekcije i dodatnih 10% na postojeće popuste.

Posjetite Sport Vision radnju u Domu revolucije od četvrtka u 12 časova, uvjerite se u široku ponudu i kupujte prvi najnovije, po super cijenama.

Sport Vision tim

 

Promo sadržaj

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Poreski inspektori su od 1. maja do 7. jula obavili 805 provjera regularnosti poslovanja poreskih obveznika i utvrdili nepravilnosti kod njih 133, na osnovu čega su izdali 177 prekršajna naloga sa ukupno izrečenim novčanim kaznama od 580,4 hiljade eura.
  Zakonom o budžetu za 2024. godinu planirano je 240.012.958,82 eura za realizaciju 332 projekta ukupne procijenjene vrijednosti 2,9 milijardi eura, a u prvih šest mjeseci 2024. godine potrošeno je 61,2 miliona eura, što je 26% od planiranog iznosa.