Vučinić podnio ostavku na članstvo u Odboru direktora EPCG Željezara Nikšić

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 10.11.2023. u 14:50
Predsjednik Odbora direktora EPCG-Željezara Nikšić, Maksim Vučinić podnio je neopozivu ostavku na članstvo u Odboru direktora.

To je saopšteno iz tog preduzeća.

“Čast mi je bila obavljati visoku funkciju u našoj kompaniji, EPCG-Željezari Nikšić. Podnosim neopozivu ostavku na članstvo u Odboru direktora“, kazao je Vučić, a navodi se u saopštenju.

Vučinić je u septembru izabran za predsjednika Odbora direktora EPCG Željezare Nikšić.

Za Vučinića su tad glasala četiri člana borda direktora.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  2

  1. Trpao se,đe mu nije mjesto. Silom jdoveden. Predsjednik radničke partije a aminovao 90 ugovoraca da dobije otkaz.

  2. Dobro je samo što je Đokica ostao da sve uništi do temelja i da prima po dvije hiljade mjesečno. ima li Đokica gram obraza da ode zauvijek?

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Predstavnici Vlade na čelu sa premijerom Milojkom Spajićem postigli su dogovor sa Sindikatom prosvjete o povećanju plata. On je nakon sastanka kazao da su postigli održivo rješenje koje podrazumijeva 10 odsto bruto povećanje zarada od 1. jula, a od početka školske godine kumulativno povećanje 17 odsto neto. Sjutra će biti potpisan sporazum kojim će Vlada garantovati sve što je danas obećala, nakon čega će se oglasiti Glavni odbor Sindikata prosvjete.
  Ministarka rada i socijalnog staranja Naida Nišić komentarisala je najavu Ministarstva ekonomije o uvđenju radne nedelje tokom sezone, i navela je da je saglasna sa predlagačem izmjena i dopuna Zakona o unutrašnjoj trgovini, Nikom Đeljošajom.